Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy
Rozkłady jazdy
igor:
Proszę, podrzucam i ja. W dużej mierze bazuje on na rozkładzie oryginalnym. Nieco tylko jest zagęszczony. Zmiany są również w relacjach niektórych pociągów osobowych.
Może komuś się przyda.
Ukłony
is.
Daniel:
--- Cytat: fotolokomotyw w 27 Grudzień 2010, 18:05:54 ---Witam wszystkich serdecznie! (mój pierwszy post)
Mam takie podejrzewam błahe pytanie, jak uruchomić ten nowy rozkład? :)
--- Koniec cytatu ---
Witam, myślę, że chodzi Ci jak ustawić pobraną nową wersje rozkładu, a nie tą, która jest domyślnie w symulatorze. Odpalasz symka, wchodzisz w NARZĘDZIA - USTAWIENIA, a w ustawieniach klikasz na dole ZAPAMIĘTAJ. W głównym folderze wygeneruje się plik ustawień konfiguracyjnych, w którym dopisujesz Rozklad=(nazwa pliku z którego ma być czytany rozkład).ROZ i to wszystko ;) Pzdr!
robert051:
wiem w tej wersji ze zmienionym pulpitem jest ta zmienna juz ustawiona. wystarczy tylko tamtejszy plik rozklad.roz nadmienic. zreszta co komu wygodnie
robert051:
Czy macie też błąd z SU45 z 9031 co przechodzi na 38103 ?? Chodzi o to że ta spalinówka jest widziana przez ISDR jako elektrowóz.
Doszedłem po tym jak chciałem go wyciągnąć z toru nr 5. Wtedy zgłosił że został wpuszczony na tor bez sieci trakcyjnej.
Chodzi o rozkład piotpal-a.
Oprócz tego po kiego grzyba 20004 przyjeżdża o 8:59 jak ma odjazd dopiero o 11:08 jako 20005?
piotpal:
--- Cytuj ---Czy macie też błąd z SU45 z 9031 co przechodzi na 38103 ?? Chodzi o to że ta spalinówka jest widziana przez ISDR jako elektrowóz.
Doszedłem po tym jak chciałem go wyciągnąć z toru nr 5. Wtedy zgłosił że został wpuszczony na tor bez sieci trakcyjnej.
--- Koniec cytatu ---
Operujesz na wersji beta rozkładu czy tej ostatniej? Z tego co widzę, w tej ostatniej mam taki zapis dotyczący SU 45 z 9031: SU45,4,1 a więc lok. spalinowa.
--- Cytuj ---Oprócz tego po kiego grzyba 20004 przyjeżdża o 8:59 jak ma odjazd dopiero o 11:08 jako 20005?
--- Koniec cytatu ---
Poc. nr 20004 przyjeżdża jako poc. pasażerski w zamian za niekursujący podczas robót poc. nr 6424. 20004 kończy bieg w Testowie W. i pasażerowie mogą się przesiąść na poc. nr 6424 (skróconej relacji Testowo W. - Ślemień). SM42 z wagonami ma postój w Testowie W. i wraca jako łącznik 20005.
Dzięki za uwagi. A jak w ogóle podoba się ta wersja rozkładu?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej