Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy
Rozkłady jazdy
Zacha:
Nie wiem jaki jest sens wbudowywania izolacji torowej na żeberku nie włączonym w przebiegi, jedynie do celów informacyjnych. Spotkałem się z tym jedynie na Wrocku WGA na żeberkach przy peronach, jednak na takiej dziurce jak TF ze stosunkowo niewielką pracą manewrową nie widzę sensu budowania IT.
Daniel:
Słuchajcie, a może warto pokusić się o jakieś kombinacje z obsługą przejazdu z naszej nastawni (zakładamy że przejazd jest obsługiwany z miejsca i widzimy wszystko z okien nastawni). Układałem rozkład dla stacji Wrocław Psie Pole, więc moge go przerobić troche (plik w załączniku).
Jeżeli chodzi o Testowo Zach. to może potraktować szlak jako taki z małą częstotliwością ruchu. I tak zauważyłem mamy Testowo Wschód, jest robione Fabryczne, więc może niedługo będzie małe multi ;). Pozdrawiam!
Zacha:
--- Cytat: Daniel w 20 Luty 2011, 23:57:58 ---Słuchajcie, a może warto pokusić się o jakieś kombinacje z obsługą przejazdu z naszej nastawni (zakładamy że przejazd jest obsługiwany z miejsca i widzimy wszystko z okien nastawni).
--- Koniec cytatu ---
Rozmawiałem o tym z Pawłem i wyszło na to, że nie będzie on w żaden sposób dekorował TW, prędzej zabierze się za realne stacje.
uetam:
--- Cytat: Daniel w 20 Luty 2011, 23:57:58 ---Słuchajcie, a może warto pokusić się o jakieś kombinacje z obsługą przejazdu z naszej nastawni (zakładamy że przejazd jest obsługiwany z miejsca i widzimy wszystko z okien nastawni). Układałem rozkład dla stacji Wrocław Psie Pole, więc moge go przerobić troche (plik w załączniku).
--- Koniec cytatu ---
Mi właśnie chodzi o jakis rozklad zgodny z TW aby mozna bylo to multi kiedys w przyszlosci potestowac.
--- Cytuj ---Jeżeli chodzi o Testowo Zach. to może potraktować szlak jako taki z małą częstotliwością ruchu. I tak zauważyłem mamy Testowo Wschód, jest robione Fabryczne, więc może niedługo będzie małe multi ;). Pozdrawiam!
--- Koniec cytatu ---
Myslalem o wahadlach z kamieniem czy tam innym tluczniem do TZ i zmiana trakcji z elektrycznej na spalinowa wlasnie w TF do tego jest bocznica szlakowa przy podst Tęcza na szlaku do Wilamowic oraz zakład TEFAMA do ktorych chce pare pociagow na zmiane wrzucic ;)
Daniel:
Mateu, mógłbyś podesłać mi ten pulpit? Próbowałbym czy jakieś pociągi, które zrobie chociaż wyjadą. Coś spróbuje pozmieniać w tym rozkładzie, tylko tak nazwy szlaków, które musze dać to czy to będzie tak: tz-Testowo Zachód, tw-T. Wschód, Wi- Wilamowice? I słuchajcie jak dodać jeszcze samego loka? Z góry dzięki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej