Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy

Rozkłady jazdy

<< < (19/22) > >>

jageer:

--- Cytat: ciacho1987 w 13 Grudzień 2011, 23:55:02 ---Rozkłady są ok tylko mam problem w najnowszej wersji symka. W wgranych rozkładach pociągi jadą mi tylko z kierunku Ślemienia... od strony Zbyszek i TF pociągi nie przybywają. Przy rozkładzie "wgranym" już w najnowszą wersje wszystko działa. Jak się z tym uporać? Dzięki;]

--- Koniec cytatu ---

Który rozkład dokładniej? Jeżeli np. chcesz wgrać rozkład MAK-a, to trzeba zmienić nazwy posterunków TF i TZ na odpowiednio Ls i Bk o ile dobrze kojarze? Zresztą, kilka postów wyżej napisał Paweł o co chodzi...

ciacho1987:
Ok wszystko działa;) Dzięki;)

MaKu:
jestem w trakcie przerabiania... Niestety, doszedłem do wniosku, ze ten co zrobiłem dostaosuje do najnowszej wersji, co okazało się bardziej pracochłonne. Jutro do południa będzie. Poprawiony i w końcu dokończony :)

Paweł:
A z czym masz problem? Podmiana skrótów metodą podaną wyżej zajęła mi kilka sekund. Trochę gorzej z dostosowaniem czasów - jak masz duży ruch to zaczyna być ciasno na tych szlakach.

jageer:
SM42 przyjeżdżający z pociagiem 11273 (grupowy do TW) nie może później jechać do Borku - bo wymaga prądu :D (puściłem go i krzyczy, że nie ma trakcji ;))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej