Autor Wątek: Pomoc przy uruchomieniu symulatora  (Przeczytany 2949 razy)

Offline Mateusz Pugacewicz

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
  • Skąd: Białystok
Pomoc przy uruchomieniu symulatora
« dnia: 04 Lutego 2021, 16:34:52 »
Dzień dobry. Po pobraniu pliku i rozpakowaniu nie mogę znaleźć aplikacji ISDR aby uruchomić symulator. Proszę o pomoc jak rozpocząć grę.

Offline wysek44

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 6
    • Zobacz profil
Odp: Pomoc przy uruchomieniu symulatora
« Odpowiedź #1 dnia: 04 Lutego 2021, 18:53:25 »
Musisz pobrać główną paczkę ISDR ze stacją Testowo. Tam masz plik wykonywalny symulatora. Musisz przenieść pliki ze stacją Wilkowice Bystra do odpowiednich folderów, by starter wykrył posterunek do uruchomienia.
« Ostatnia zmiana: 04 Lutego 2021, 19:04:02 wysłana przez wysek44 »

Offline Mateusz Pugacewicz

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 2
    • Zobacz profil
  • Skąd: Białystok
Odp: Pomoc przy uruchomieniu symulatora
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Lutego 2021, 19:43:43 »
Jakie to są odpowiednie foldery? Już pobrałem plik z testowem i razem z nim wrzuciłem pliki "roz" i "post" z wilkowic i nadal nic i nie wiem gdzie robię błąd. Wybaczcie takie błahe pytania ale nigdy nie robiłem tego.

Offline wysek44

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 6
    • Zobacz profil
Odp: Pomoc przy uruchomieniu symulatora
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Lutego 2021, 20:27:18 »
Ja przed chwilą pobrałem symulator, najpierw wypakowałem Testowo, a potem dossałem zip-a z Wilkowicami. Z tego drugiego skopiowałem foldery "post" i "roz" do katalogu z Testowem. System zapytał się mnie, czy mam nadpisać w/w foldery i po zatwierdzeniu włączyłem plik ISDR.exe i mogłem wybrać jeden z dwóch wymienionych posterunków.
« Ostatnia zmiana: 04 Lutego 2021, 21:05:51 wysłana przez wysek44 »

Offline Wowas08

  • Użytkownik
  • Wiadomości: 73
  • Polak
    • Zobacz profil
    • Forum ISDR
  • Skąd: Wrocław
Odp: Pomoc przy uruchomieniu symulatora
« Odpowiedź #4 dnia: 05 Lutego 2021, 09:15:52 »
Jakie to są odpowiednie foldery? Już pobrałem plik z testowem i razem z nim wrzuciłem pliki "roz" i "post" z wilkowic i nadal nic i nie wiem gdzie robię błąd. Wybaczcie takie błahe pytania ale nigdy nie robiłem tego.
Pliki roz z wilkowic wrzucasz do roz z głównego i post. do post. z głównego. Powinno działać