Forum Główne > ISDR - Tematy ogólne

Nowe Posterunki

<< < (2/2)

pbzylek:

--- Cytat: Paweł w 26 Październik 2021, 19:15:12 ---[…] ale tu znów pojawił się problem z odwzorowaniem rozkładu jazdy - brak informacji o ruchu towarowym.

--- Koniec cytatu ---
Ja mam taką propozycję, aby projektów nie wstrzymywać tylko dlatego, że nie ma rozkładu jazdy. Można zrobić jakiś fikcyjny zrobiony zgodnie z przepisami i mniej więcej kierunkami jakie na tej stacji obowiązują. Bardzo ciężko jest zdobyć niestety rozkład jazdy :/

dawid plk:
Jak idą pracę przy nowych posterunkach? Czy w tym roku jest szansa na premierę jakiegoś posterunku? Posiadam służbowe rj pociągów towarowych zeszyty 321.z lat 1997-2006 oraz pasażerskich dla odcinków Jaworzno  Ciężkowice -Kraków Główny.  (2005-2009Może mógłbym chociaż pomóc przy rozkładach jazdy.

MuNiO:

--- Cytat: KtoTam39 w 26 Październik 2021, 18:19:55 ---Czy w obecnej chwili tworzony jest/są jakieś stacje do ISDR?
--- Koniec cytatu ---

Regularnie pada to pytanie, wystarczy przejrzeć kilka postów na forum aby uzyskać odpowiedź na to pytanie...

Obwarznek:

--- Cytat: Paweł w 26 Październik 2021, 19:15:12 ---Kraków Główny jest w planach, ale raczej dalszych. Obecnie w trakcie tworzenia jest kilka mniejszych stacji. Z nieco większych na warsztacie jest Tomaszów Mazowiecki, ale tu znów pojawił się problem z odwzorowaniem rozkładu jazdy - brak informacji o ruchu towarowym.

--- Koniec cytatu ---
Mogę pomóc z stworzeniem rozkładu z Tomaszowa posiadam dostęp do rozkładów dla towarowych

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej