Forum Główne > Urządzenia srk
Zmiana kierunku SBL
jageer:
--- Cytat: Arkady_1 w 05 Kwiecień 2012, 19:29:49 ---
--- Cytat: mateu w 05 Kwiecień 2012, 02:21:48 ---Raport napisz ;-)
--- Koniec cytatu ---
:o :) :D ;D ;D ;D ;D ;D :'( uśmiałem się do łez... Poza tym to nie chodzi o to żeby się zwalczać, ale o wzajemną współpracę. To takie coś, co coraz bardziej zanika od czasu podziału kolei...
--- Koniec cytatu ---
Może pocisnęło na kibel :D? Albo się kotlet na kuchence przypalił ;D
uetam:
--- Cytat: Arkady_1 w 05 Kwiecień 2012, 19:29:49 ---
--- Cytat: mateu w 05 Kwiecień 2012, 02:21:48 ---Raport napisz ;-)
--- Koniec cytatu ---
:o :) :D ;D ;D ;D ;D ;D :'( uśmiałem się do łez... Poza tym to nie chodzi o to żeby się zwalczać, ale o wzajemną współpracę. To takie coś, co coraz bardziej zanika od czasu podziału kolei...
--- Koniec cytatu ---
Serio mowie. Na takich osobnikow nie ma rady. Jak nie dostanie wyjasnienia to sie nie poprawi :d
igor:
Arkady,
co do współpracy - zgadzam się w stu procentach. Co do zachowania niektórych dyżurnych - niestety też.
Pisałeś jednak o WZP - a tam naprawdę czasem jest niezły młyn.
Swoją drogą, nie wiem jak u Was, ale niestety, albo paradoksalnie, dopiero po Szczekocinach - nieco się poprawiło w naszych (machanicy i dyżurni) wzajemnych relacjach. Przynajmniej u mnie na linii jakoś ta współpraca lepiej się układa...
jageer:
--- Cytat: igor w 06 Kwiecień 2012, 21:34:44 ---Swoją drogą, nie wiem jak u Was, ale niestety, albo paradoksalnie, dopiero po Szczekocinach - nieco się poprawiło w naszych (machanicy i dyżurni) wzajemnych relacjach. Przynajmniej u mnie na linii jakoś ta współpraca lepiej się układa...
--- Koniec cytatu ---
Brnąc dalej w OT, zawsze znajdą się ludzie, którzy się dogadają i tacy co mają wszystko w d... Najgorzej jak się "spotka" dwóch zlewaczy....
Cezar:
Skoro tu już taki OT, ja mam pytanie z innej beczki, a nie bardzo wiem gdzie indziej takie pytanie zamieścić:
W trakcie jazdy pociągu po zamkniętym torze szlakowym sygnały na samoczynnych semaforach odstępowych są obowiązujące czy unieważnione rozkazem?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej