Witam, ostatnio chciałem sobie poprowadzić dziennik ruchu papierowy na stacji Tomaszów Mazowiecki, i posiadam takie pytanie, jak jest linia nr 25, to na nią będzie przewidziany jeden dzienniki prowadzony, w takim sposób, że po lewej stronie będzie stacja Skrzynki, po prawej Jeleń, to jest wiadome, ale jeszcze jest druga linia która ma jakby nie patrzeć większy ruch pociągu i się zaczyna ona w Tomaszowie i biegnie do Brzustowa, jeszcze jest trzecia linia do Spały, ale to znaczenia miejscowego, (więc ja pominę w tym pytaniu, bo na nie znam odpowiedź). Więc moje pytanie jest następujące Czy dziennik ruchu będzie wyglądał tak, że za każdym razem gdy pociąg będzie jechał mi w kierunku Brzustowa, to po prawej stronie dziennika ruchu na Jeleń muszę wykreślić jedną linijkę, a dany pociąg na Brzustów Przenieść na drugi dziennik ruchu w którym jest szlak do Brzustowa?, czy może będzie to wyglądało tak, że te dwa dzienniki będą miały pokrywające szlaki tzw. jeden dziennik ruchu będzie na odcinek Skrzynki - Brzustów, a drugi na odcinek Skrzynki - Jeleń, po to żeby nie wykreślać wielu linijek na szlaku do Jelenia. Pozdrawiam