Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Wyprawianie do Wilamowic po torze nr 2 - lewym
melis:
Cześć! Nie mogę znaleźć, a na pewno była ta kwestia poruszana. Wyprawianie po lewym torze do Wi jest generalnie nie wskazane?
MuNiO:
--- Cytat: melis w 14 Sierpień 2024, 13:34:45 ---Cześć! Nie mogę znaleźć, a na pewno była ta kwestia poruszana. Wyprawianie po lewym torze do Wi jest generalnie nie wskazane?
--- Koniec cytatu ---
Jak najbardziej jest wskazane. Było już o tym nie raz.
melis:
Dzięki za odpowiedź. Ok zatem spróbuję, bo coś mnie świta, że kłopotem jest Tęcza, gdzie program sobie nie radzi z wypuszczaniem dalej składów.
MuNiO:
--- Cytat: melis w 15 Sierpień 2024, 09:22:26 ---Dzięki za odpowiedź. Ok zatem spróbuję, bo coś mnie świta, że kłopotem jest Tęcza, gdzie program sobie nie radzi z wypuszczaniem dalej składów.
--- Koniec cytatu ---
W przypadku wyprawiania na tor przeciwny do zasadniczego trzeba zapytać o wolną drogę do Wi.... Takie rzeczy są zawarte w opisie posterunku.
melis:
Tak oczywiście wiem o tym ;) Chodzi o to, że zdawało się mi, aby Tęcza miała problem później z wypuszczeniem dalej składu. Możliwe, że tylko mi się zdawało.
Rzeczywiście wszystko przebiega prawidłowo. Najpewniej moje obawy wynikały z tego, że dawniej pomyliłem wysłany skład, po czym zaczęły się hece.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej