Forum Główne > Tomaszów Mazowiecki
Unieważnienie przebiegu od semafora K na tor 1a
(1/1)
melis:
Cześć! Pomyliłem się i zamierzałem wprowadzić skład towarowy w perony, a miał on zostać wysłany w kierunku Brzustów z Jeleń, więc szybko rozwiązałem przebieg i wpuściłem go na tor nr 4. Jednak utwierdzenie drogi przebiegu pozostało pomiędzy semaforami G1 i E1. Rozwiązanie tego przebiegu wymagało zerwania plomby z przycisku zlklm1. Czy tak powinno być?
HubertusPL:
--- Cytat: melis w 31 Sierpień 2024, 14:43:29 ---Cześć! Pomyliłem się i zamierzałem wprowadzić skład towarowy w perony, a miał on zostać wysłany w kierunku Brzustów z Jeleń, więc szybko rozwiązałem przebieg i wpuściłem go na tor nr 4. Jednak utwierdzenie drogi przebiegu pozostało pomiędzy semaforami G1 i E1. Rozwiązanie tego przebiegu wymagało zerwania plomby z przycisku zlklm1. Czy tak powinno być?
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie tak powinno być, było o tym w jednym z wątków: https://isdr.pl/index.php/topic,1155.0.html
melis:
Dzięki serdeczne! No rzeczywiście przegapiłem. Moja wina ;)
HubertusPL:
--- Cytat: melis w 31 Sierpień 2024, 19:48:25 --- Moja wina ;)
--- Koniec cytatu ---
Właśnie nie, autor tamtego wątku dał taki temat, że nawet sam bym nie wiedziałem, gdyby nie to, że kiedyś przeglądałem ten wątek i skojarzyłem to. Pozdrawiam :D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej