Forum Główne > Kraków Główny
Nie przesyła się lokomotywa z KGZ do przestawienia wagonów
WZLoviche:
--- Cytat: Frozen Bok w 11 Styczeń 2025, 10:06:04 ---Aha, znalazłem powód: zauważyłem, że w ISDR brakuje zespołów EN64, i EN77 (prowadzące poc. 33389, 33391 i 33393). Nie wiem, dlaczego Paweł Okrzesik (@Paweł) nie zauważył takich braków taborowych.
--- Koniec cytatu ---
Co że co? Oczywiście, że EN64 oraz EN77 istnieją w symku, skąd w ogóle taka myśl, że ich nie ma, przecież większość pociągów regionalnych w Krakowie jeździ "na" tych jednostkach, poza tym mi normalnie w/w pociągi przyjechały, więc to raczej nie jest wina symulatora samego w sobie.
ISEDRmaciej92:
Zrobiłem cały tydzień od poniedziałku 7.00 do poniedziałku 7.00 oprócz jednego pociągu, który nie przyjechał (już nawet nie pamiętam który to był) wszystko przyjeżdżało planowo. Nawet po wstawieniu opóźnień na powyżej 50% te opóźnienia były takie.... Że prawie ich nie było... Ale nie było tak, żeby KGZ mi nie wysłał loki do manewrów.
Frozen Bok:
--- Cytat: WZLoviche w 11 Styczeń 2025, 14:26:17 ---Oczywiście, że EN64 oraz EN77 istnieją w symku
--- Koniec cytatu ---
Nie masz racji. Dowód w załączniku.
WZLoviche:
--- Cytat: Frozen Bok w 19 Luty 2025, 16:11:36 ---
--- Cytuj ---Nie masz racji. Dowód w załączniku.
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
Ale ty wiesz, że w tym okienku generowaniu ruchu nie masz bardzo sporej ilości pociągów?
Frozen Bok:
Masz rację, symulator rozpoznaje się te pociągi widmo. Trzeba mi sprawdzać na Testowie, robiąc testowy RJ, czy przesyła się te EN77, EN99 i EN64 ze Ślemienia.
EDIT: no i naprawdę masz rację, że w symulatorze te EZT istnieją. Sprawdzałem to na Testowie poprzez tworzenie RJ'u w ESRJ. Czy to chyba KGZ zbugował się przy próbie wysłać manewrówkę i aglomeracyjne pociągi do KG?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej