Forum Główne > Kraków Główny

Amatorskie pytania o rzeczy (pewnie) oczywiste

<< < (2/2)

Shiver:
Nie jest tak źle, raczej ogarniam gdy już wiem o co chodzi  ;) To co sprawia jeszcze kłopot to zapowiedzi loków do KGZ. Przyjeżdżają z numerem pociągu, potem zmieniają nazwę na MANEWRx - ale gdy takiej używam to on to rozumie ogólnie jako manewry na torze 5. Gdzieś wyczytałem, że w zapowiedziach powinno się używać nazw LOKx i tak staram się robić, jednak nazwa potrafi się w międzyczasie zmienić i potem jest kłopot żeby się dogadać z KGZ co właściwie odjechało a co przyjechało. Mimo to udało się już przelecieć jakoś 12 godzin i myślę że niedługo zamknę całą dobę. Ogólnie nie ma co zaczynać bez zapoznania z informacjami dodatkowymi do rozkładu z menu POMOC - po prostu nie wiedziałem wcześniej że tam takie coś jest.

Korzystając z okazji - ogromny szacunek dla Twórcy i pomocników, kawał dobrej i porządnej roboty!

ISEDRmaciej92:
Ja rozpoczynając zabawę z KG wiedziałem, że to nie przelewki i przed rozpoczęciem zabawy wydrukowałem dodatek do RJ oraz den dokument na wzór Regulaminu Technicznego. Po ogarnięciu 12nastki już mniej więcej wiedziałem, co z czym się tam je i jakoś poleciało.

Teraz jedynie mi się przypomniało, że w okolicy popołudniowego czwartku KGZ wyprawia do Ciebie pociąg Kraków Lotnisko - Wieliczka Rynek Kopalnia i przy zapowiadaniu go nie pisze, że jest to "pociąg" tylko "manewr"... Ale śmiga normalnie po torze 3cim... Każdemu się pomyłka trafić może ;p

krzys34957:
Witam serdecznie mam pytanie dlaczego jak podaję manewry dla loków z toru 8 10 i 12 to jak dojeżdżam do tarczy 104 to nie chce jechać dalej proszę o pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej