Forum Główne > Inne
Katastrofa kolejowa pod Szczekocinami
Artur PKP:
Głupota ludzka nie zna granic :(
mirekbrnosim:
Tragedia straszna, ale od kiedy to jest Śląsk, jeden debil napisał a reszta powtarza, mnie jeszcze uczono geografii. Do granicy Śląska jest przynajmniej 60km. To tak jakby ktoś napisał w "Gdańsku na Mazurach". Chyba bliżej jest Zagłębie Dąbrowskie a jeszcze bliżej Małopolska Zachodnia.
uetam:
Starzyny leza administracyjnie w wojewodztwie slaskim.
mirekbrnosim:
Mateu administratorze masakra (!!!), a co ma piernik do wiatraka. Ale nie będę na ten temat dyskutował, bo widzę, że nie ma sensu.
Dyskusja w końcu nie jest na ten temat. Wkurzają mnie dziennikarze, bo z tego źródła padła taka informacja. I nie dyskutuj bo się kompromitujesz ze swoją wiedzą geograficzną. Amen!!!
Z tego co mi wiadomo to wina jest prawdopodobnie po stronie służby ruchu czyli PLK, wynika to z sytuacji w której doszło do zderzenia. Ale to tylko jeszcze nic oficjalnego. Trzeba przyznać, że wypadkowość rośnie. Coś ta prywatyzacja nie za dobrze wchodzi. Baby, Chybie, nie wspominam o wypadkach o których się nie mówi. Bo jak nie ma ofiar w ludziach to dla dziennikarzy nie jest ważne. Dla dziennikarzy zła wiadomość to dobra wiadomość. Telewizor mam z głowy bo będą na ten tema pieprzyć, memlolić, a czemu a temu a może nie, a może tak, a gdyby to coby itd. itd.
Teraz przejeżdżam w pobliżu tego miejsca, łzy cisną się do oczów, coś strasznego, nie ważne czyja wina, tym ludziom co zginęli, jest wszystko jedno, im już nic życia nie przywróci. "Wyć się chce" .
MaKu:
Z drugiej strony na drogach codziennie ginie więcej... A łzy na oczy mi się nie cisną jak widzę samochód.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej