Forum Główne > Inne

Rozkłady

<< < (3/7) > >>

MaKu:
Przy obecnym planowaniu pociągów towarowych, to wyjdzie na to samo, jakbyś sobie sam wymyślił rozkład...
Po prostyu, powklejaj jakieś towary między planowa osobowe i wyjdzie w sumie na to samo. Numeruj sobie dla Wa-wy, czyli
1120xx, 1130xx, 1112xxx dla luzaków.

Ot, cała magia :P

Zacha:
A dla luzaków trzecia cyfra nie powinna być 8? Nie biorę tu przykładu z Szczecińskiej numeracji.

krzysiek13000:

--- Cytat: jageer w 26 Kwiecień 2012, 18:47:16 ---instalkę.... :D:D

--- Koniec cytatu ---
Wiesz ile ja bym dał za nią... ;) Siedziałbym sobie przy komputerze i wszystko bym widział, skanera nasłuchowego nie trzeba ;) Widzę, że wyjechał towar z sąsiedniej stacji, to chwytam aparat i na stację. Tylko chyba zdobycie takiej instalki byłoby niemożliwe, nie wiem jak z uwierzytelnianiem połączenia, a nawet jeśli się uda, to a nuż kogoś namierzą, że "na lewo ciągnie rozkład" i CBŚ wparuje o 6.00 rano...

uetam:
Te dziewieciocyfrowe numery pociagow to tez niezly wymysl w niektorych IZ :P

Paweł:

--- Cytat: krzysiek13000 w 26 Kwiecień 2012, 23:15:35 ---Tylko chyba zdobycie takiej instalki byłoby niemożliwe, nie wiem jak z uwierzytelnianiem połączenia, a nawet jeśli się uda, to a nuż kogoś namierzą, że "na lewo ciągnie rozkład" i CBŚ wparuje o 6.00 rano...

--- Koniec cytatu ---

SWDR działa tylko w wewnętrznej sieci VPN PLKi, więc installka była by raczej bezużyteczna.

--- Cytat: mateu w 27 Kwiecień 2012, 00:28:55 ---Te dziewieciocyfrowe numery pociagow to tez niezly wymysl w niektorych IZ :P

--- Koniec cytatu ---

Które pociągi mają dziewięć cyfr? Takie to mi się nie będą w tabelkach mieścić :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej