Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy

Jakiś nowy rozkład jazdy

<< < (14/18) > >>

Paweł:

--- Cytat: MaK_86 w 29 Wrzesień 2012, 16:06:34 ---Na obecną chwilę trzeba robić za ustawiaczy i myśleć za mechaników.

--- Koniec cytatu ---

Niestety tak najprawdopodobniej pozostanie, bo automatyzacja łączenia/rozłączania i manewrów jest zbyt kłopotliwa do zrobienia, natomiast maszyniści w symku z reguły nie wiedzą co i kiedy mają dalej robić, ponieważ rozkład nie zawiera sztywnej definicji przejść czy obiegów (i chyba lepiej tego nie komplikować). W przypadku gotowych składów pasażerskich, np. EZT (z nadanym już numerem pociągu - inaczej dany skład nie wie czym jest) mogę najwyżej spróbować zrobić zgłaszanie się do podstawienia przed godziną odjazdu.

piotpal:
Może w wypadku już jednak warto przestać gonić za realnością? Trzeba po prostu przyjąć, że AI maszynista nigdy nie będzie zachowywał się jak człowiek.

dawid plk:
Załączam swój rozkład jazdy z Łobzowa duży ruch!!!, numery pociągów są prawdziwe relacje poć. towarowych są wymyślone nie ma tu żadnych manewrów, poć pasażerskie przepisane z rj 2010/2011. do borku wysyłamy tylko poć do i z Balic nic więcej. to mój pierwszy raz więc mogą być pewne niedociągnięcia dlatego nie bijcie mocno ;) może wam się spodoba :-\ rj w godz. od 3:50 do 16:30,życzę udanych służb. ;) :)

dawid plk:
Poprawka do wczorajszego rozkładu od 3:50 do 16:30 wszystko tak jak byŁo ALE rano przyjeżdza do nas zdawka z węglarkami pod rampe zostawia je a cysterny które też przywiozła wiezie do ślemienia, dodano towarowe do borku są to tylko relacje do i z Kr.Nw.Huty., rozkład od 16:30 do 3:50 to rozkład który obowiązuje od wrzesniowej poprawki rj czyli jest prawdziwy z wyjatkiem relacji towarowych, różni się czasem kilkoma minutami od rzeczywistości ale to przez jednotor do Liskowa  :) Miłych służb 8)

MiKol91:
Witam. Mam takie pytanko. Czy ma ktoś jakieś swoje nowe rozkłady jazdy pociągów? Z góry dziękuję. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej