Forum Główne > ISDR - Rozkłady jazdy
Parowozy ISDR v.2.5
Pr1:
Tak jak napisał @Zacha: aby na stacji stał tabor, a w szczególności EN57 na torze piątym po to, żebyś mógł wyprowadzić pociąg 33200 Testowo - Ślemień.
Paweł:
Obecnie można dołączyć do rozkładu pliki .sav które będą wczytywane automatycznie przy rozpoczęciu symulacji lub po wybraniu jednego z poleceń "Rozpocznij od ...", jednak muszą one zostać przygotowane w odpowiedni sposób.
Zacha:
--- Cytat: Pr1 w 03 Wrzesień 2012, 13:32:27 ---Tak jak napisał @Zacha: aby na stacji stał tabor, a w szczególności EN57 na torze piątym po to, żebyś mógł wyprowadzić pociąg 33200 Testowo - Ślemień.
--- Koniec cytatu ---
Tylko szkoda kolego, że zaczynamy od 01:00 bo służba zaczyna się o 6-tej. Poprzednio było w porządku.
Pr1:
--- Cytuj ---Poprzednio było w porządku.
--- Koniec cytatu ---
Od północy?
Specjalnie przewinąłem, żeby nie czekać do 01:05.
Myślcie sobie, że służbę rozpoczęliście o północy, bo na niektórych posterunkach tak jest.
Paweł, możesz w następnej wersji symulatora dodać przy Tm7 jakieś kółeczko, czy kwadracik, że tam stoi żuraw wodny.
Proszę pięknie i starannie :)
Pr1:
Mając więcej czasu, przetestowałem dzisiaj mój rozkład bardzo dokładnie od godziny 00:00 do 7:40. Znalazłem jeden błąd w przy "uwagach" w opisie. Chodzi o uwagę dla pociągu LPP 35301 o godzinie 02:45. Napisane tam jest, że pociąg kursuje w dni 1-5, co jest błędne ponieważ kursuje cały tydzień.
Jak ktoś chce/potrafi zmienić ten drobiazg to niech go indywidualnie poprawi. Poprawa nie wpłynie na plik *.sav.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej