Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (22/187) > >>

Daniel:
Czyli jak widać będzie bocznica szlakowa i wyjazd do Rynku i tam koniec jazdy? Tor zakończony koziołkiem czyli albo jakaś stacyjka osobowa albo jakiś punkt tankowania lub coś podobnego? Mam jeszcze pytanie czy tor do Rynku będzie pod siecią czy bez? Jeżeli można uchylić tajemnicy oczywiście? ;)

PrC31:
Witajcie

Gratuluje wykonawcom "modernizacji" Liskowa podjętej decyzji o rozbudowie tej stacji węzłowej o np kolejne kierunki wyprawiania.
W Testowie zazwyczaj zamykałem "dwójkę", a po "jedynce" towarowe z landrynami jechały na TZP pomiędzy posterunkami. Pomimo to nadal było to dla mnie za mało. Usterki na maxa - już ciut lepiej. Wgrałem rozkład @Cezara, gdzie ruch większy ale to nadal było mało.

Widząc próbkę "nowego" Liskowa czuję, że to będzie coś na moje możliwości.

Życzę autorom wytrwałości w pracach. Będzie roboty z zależnościami, przebiegami i usuwaniem ustwrek "wieku dziecięgo", gdy już symulacja (w wersji beta) zostanie dana użytkownikom do przetestowania celem wychwycenia nieprawidłowości.

@Daniel, spójrz na pulpit nowego Liskowa. Tor 13 jest tam jako ostatni zelektryfikowany.
15tka i wyjazd do Rynku, jak widać na pulpicie, "bez druta".

P.S Wybaczcie błędy ale ze smartfona piszę.

jageer:
Póki co to pociągi z Tefamy przyjeżdżają na jazdę manewrową ...

PrC31:
Jageer dajesz im manewrową?
Ja z Tefamy przyjmuję na semafor + na radio do mecha "nakaz jazdy" i chodzi jak ta lala.

jageer:

--- Cytat: PrC31 w 28 Listopad 2012, 19:34:41 ---Jageer dajesz im manewrową?
Ja z Tefamy przyjmuję na semafor + na radio do mecha "nakaz jazdy" i chodzi jak ta lala.

--- Koniec cytatu ---

Nie, przyjeżdża z oświetleniem manewrowym i nie reaguje naturalnie na sema. Trza mu podać i nakaz tak jak piszesz ;)

Tak ogólnie z Tefamy wam coś przyjeżdża? Bo zgłaszam ten pierwszy, że już dojechał, a później nie ma nic :D i ja też nie mogę wyprawić, bo mi mówi "stój".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej