Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (62/187) > >>

MiKol91:
Ja trochę marudny, ale radzę sobie z rozkładem i całym symulatorem. Ja wybrałem sobie sobote od 6:00 i jest troche ciut mniejszy ruch niż od poniedziałku 6:00 :P

uetam:

--- Cytat: Cezar w 18 Sierpień 2013, 10:40:39 ---Jeśli zaś można jeszcze coś zaproponować, to może dałoby się zrobić, w oknie podglądu sytuacji w terenie, obok przycisku "centruj widok" przyciski "Spedpol" i "Rynek", które przenosiłyby nasz podgląd do odpowiedniej części mapy.

--- Koniec cytatu ---
Tez o tym myslalem. Zrobi sie.
Co do ilości pociągów - polecam grać w sobotę od 6 rano tam ruch jest o wiele mniejszy i można się bawić na spokojnie.
Z resztą inny, łatwiejszy rozkład także jest już w przygotowaniu. Pamiętajcie, że istnieje również opcja aby wstrzymać ruch towarowy dla pociagów kończących bieg:

--- Cytuj ---[06:00] TW: Testowo, Wiśniewska, słucham.
[06:00] Ls: Nie wyprawiać pociągów towarowych kończących bieg w Liskowie aż do odwołania.
[06:00] Tw: Powtarzam: Nie wyprawiać pociągów towarowych kończących bieg w Liskowie aż do odwołania.

--- Koniec cytatu ---
aby rozładować sobie problem z torami.

MiKol91:
A pociągi pośpieszne i przyspieszone oprócz ekspresów będą stawać w Liskowie skoro już to o 2x większa stacja od Testowa? W Testowie zatrzymują się pośpiech a w Liskowie już nie.

A przejazd kolejowy do Testowa p.o. Kukułka będzie nadal milczał całe dni i noce w tygodniu oraz ograniczenie do 20km/h w miejscu przejazdu kolejowego?

MaKu:
A czy np na Poznań Franowo zatrzymują się pośpieszne?  Toż to wielka stacja Panie. To może na Wrocław Brochów? Gdynia Port?

Większa stacja, bo większy ruch TOWAROWY.

MiKol91:
Lisków to stacja towarowa? :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej