Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
Pr1:
--- Cytuj ---Dlatego kierownicy mają zgłaszać gotowość aby dyżurna, na przykład w Pruszkowie, nie mogła powiedzieć że nic nie wiedziała iż skład już gotowy, bo nikt nie zgłosił
--- Koniec cytatu ---
Jak jeszcze miałem czas słuchać (podczas odrabiania lekcji ;D ), to na SKM'kach słyszałem tylko sprawdzanie układu hamulcowego, ba kiedyś nawet ze 2 razy dyżurna podała tarczę obok i mechanik zgłaszał, żeby zmienić tarczę, bo zaraz odjazd.
Ale fakt, towarowe zgłaszają się, przekazują informacje i dyżurna/ny mówi kiedy pojedziemy.
Mi tam to wsio rybka czy coś się u mnie zatrzymuje, czy nie......... grunt to to żeby bezpiecznie wyprawić pociąg.
Zawsze możecie grzecznie poprosić autora, żeby dorobił linię z SBL w stronę Wilamowic obok obecnej. Wtedy nie będą Was korciły perony i Tęcza.
--------------
Miałem się zapytać. Co to jest ten kawałek toru, chyba za Tęczą w stronę Wilamowic?
MiKol91:
--- Cytat: EN57-002 w 18 Sierpień 2013, 13:46:08 ---Zaznajamiam się ze stacją i przyległymi szlakami w podglądzie sytuacji w terenie i b. mi się spodobały kształtowe tarcza i semafor wjazdowy do Borku. Inna sprawa - rozpakowałem grę i nie widzę oprócz plików .pdf rozkładu jazdy dla Liskowa, a chciałem przejrzeć wykres ruchu, aby rozpocząć z mniejszym natężeniem ruchu. Gdzie go mogę znaleźć?
--- Koniec cytatu ---
To jest jeszcze wersja beta ;)
Arkady_1:
--- Cytat: Pr1 w 18 Sierpień 2013, 13:54:11 ---Miałem się zapytać. Co to jest ten kawałek toru, chyba za Tęczą w stronę Wilamowic?
--- Koniec cytatu ---
To KDP budują... Tu przebiega kawałek Ygreka ;D
MajorWcisło:
Standardowo pojawił się syndrom polaczka. Tylko Ja to odwinę w drugą stronę. Wypowiedziałem się za siebie, podałem swoje sugestie by symulacja mogła lepiej funkcjonować. Co w zamian? Błoto, szlam, zacznij grać w sobotę jak nie dajesz sobie rady, a najlepiej w ogóle wyjdź. Nigdzie nie powiedziałem że gra mi się do dupy, nigdzie nie powiedziałem że trzeba zmienić pół symulatora, nigdzie nie wylałem szlamu na autora.
Pracuję w Zarządzie Transportu Miejskiego w Warszawie i na ogół wiem jak wygląda sytuacja w pociągach pod naszą banderą. Dla świętego spokoju Mechanik a nie Kierownik podaje gotowość do wjazdu w perony z bocznych torów, bądź pyta kiedy będzie taka możliwość w gąszczu setek pociągów kursujących w aglomeracji Warszawskiej. Zapewne ma to na celu zaspokojenie własnej ciekawości bądź też podświadomego przypomnienia że "istniejemy".
SKM na szarym końcu za drezyną? Bzdura, zdarzało się i nas wcisnąć przed EX.
Pr1:
Na razie nie wypowiadam się na temat SKM, bo trochę mało teraz u mnie jeździ czerwońców.
A tak na marginesie:
Major, znowu wracamy do taktyki z omnibus.pl? Na całe szczęście tutaj nie możesz dać mi bana. Czy to prawda że użytkownik @OmniWin tego pamiętnego dnia Cię wkopał?
Idź do wersji pełnej