Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (71/187) > >>

MaKu:

--- Cytat: Arkady_1 w 22 Sierpień 2013, 08:41:25 ---:( u mnie tego nie widać :( Chyba mam inną wersje programu, albo nie umiem tego włączyć.

--- Koniec cytatu ---

Narzędzia -> Debugowanie -> zaznacz "debug TSRK"
W podglądzie terenu zobaczysz "cuda wianki" :)

EN57-002:
Skoro poprzedni wątek wklejono tu, to następną sprawę też tu wpiszę. Ten sam  bład jest też w Testowie. Jak potrzymamy za długo poc. pod wjazdowym to stacja wysyłająca pyta się:/np./ "Co z poc. 44183?" dajemy jej odpowiedź i .... to co na screenie.
I jeszcze jedno (nie ma tablicy zależności stąd nie wiem) jakie powinno być ustawienie zwrotnic, aby podać na semaforze K jazdę na tor 13 ? Robiłem różne kombinacje, ustawiając okoliczne wajchy w "+", przestawiając np. (ochronnie) 30-, 28cd + i tez nic.

miki:
Szkoda, że do takich spraw nie ma odpowiedzi "nie wiem", albo "jak dojedzie to ci powiem" a tak wogóle to "Co wyjechało?", "Skąd mam wiedzieć, nic nie puszczałem". ;D

MaKu:

--- Cytat: EN57-002 w 22 Sierpień 2013, 13:28:48 ---I jeszcze jedno (nie ma tablicy zależności stąd nie wiem) jakie powinno być ustawienie zwrotnic, aby podać na semaforze K jazdę na tor 13 ? Robiłem różne kombinacje, ustawiając okoliczne wajchy w "+", przestawiając np. (ochronnie) 30-, 28cd + i tez nic.

--- Koniec cytatu ---

Żaden problem. :)

EN57-002:
Właśnie, bo nie wiem czemu w przebieg wchodzą wajchy 40 i 41, choć zasadniczo są za przebiegiem, a nadto przy tym ustawieniu w + ustawiają przebieg z Li.Rynku na tor, na który wpuszczamy poc.  Po ustawieniu ich w + też się utwierdził. Dziękuje, bo na screenie zauważyłem właśnie tą różnicę. Pozostaje jeszcze kwestia centralki telefonicznej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej