Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (73/187) > >>

MiKol91:
A co SPEDPOLem, czy była mżliwość wyprawienia dalej i przyjmowania ich pociągów towarowych w SPEDPOLu tak jak to z TEAFMĄ?

MiKol91:

--- Cytat: MiKol91 w 18 Sierpień 2013, 10:30:00 ---
--- Cytat: Arkady_1 w 18 Sierpień 2013, 10:22:30 ---Jeśli zaś można jeszcze coś zaproponować, to może dałoby się zrobić, w oknie podglądu sytuacji w terenie, obok przycisku "centruj widok" przyciski "Spedpol" (...) które przenosiłyby nasz podgląd do odpowiedniej części mapy.
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Do mojego wcześniejszego postu.

MaKu:

--- Cytat: mateu w 18 Sierpień 2013, 11:34:59 ---
--- Cytat: Cezar w 18 Sierpień 2013, 10:40:39 ---Jeśli zaś można jeszcze coś zaproponować, to może dałoby się zrobić, w oknie podglądu sytuacji w terenie, obok przycisku "centruj widok" przyciski "Spedpol" i "Rynek", które przenosiłyby nasz podgląd do odpowiedniej części mapy.

--- Koniec cytatu ---
Tez o tym myslalem. Zrobi sie.

--- Koniec cytatu ---

MiKol. Czytasz Ty czasami co odpisuje autor, czy klepiesz posty, dla samej zasady?

EN57-002:
Gwoli wyjaśnienia, jestem pełen podziwu dla Twórców symulatora. Jego szybki rozwój, bo wiem że jest wykonywany w czasie wolnym od innych zajęć, jest bardzo cieszący zarówno mnie jak i pewnie wszystkich grających. Porównywałem np. stare Testowo Fabryczne z nowym Liskowem i rozbudowanie stacji (pulpitu kostkowego) do tych rozmiarów jest dużą pracą, która została zrobiona. Wszak dodano cały Lisków Rynek, tor 15-ty, uzależnienia do tego i przebudowano inne tory dodatkowe.

Arkady_1:

--- Cytat: MaKu w 22 Sierpień 2013, 12:47:04 ---
--- Cytat: Arkady_1 w 22 Sierpień 2013, 08:41:25 ---:( u mnie tego nie widać :( Chyba mam inną wersje programu, albo nie umiem tego włączyć.

--- Koniec cytatu ---
Narzędzia -> Debugowanie -> zaznacz "debug TSRK"
W podglądzie terenu zobaczysz "cuda wianki" :)

--- Koniec cytatu ---
:o Uch... :o Faktycznie są i cuda, są i wianki... Teraz to ja widzę takie rzeczy, o jakich mi się nawet nie śniło że są ;)
Bardzo dziękuję za informację :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej