Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (76/187) > >>

zolwik:

--- Cytat: jageer w 23 Sierpień 2013, 16:02:29 ---Chyba, że pokręcić jak u żółwia na WBB 4 pulpity :D Na każdym po 3 rozjazdy :P

--- Koniec cytatu ---

no, no już. opanuj downa... i nie przesadzaj. na tym małym jest jeden rozjazd ;d ten góry to atrapa ;p

Arkady_1:

--- Cytat: W.F. w 23 Sierpień 2013, 17:38:56 ---Czy zdarzyła się komuś usterka nastawiania przebiegowego co zmusiło do przejścia na ręczne nastawianie przebiegów.

--- Koniec cytatu ---
Mi się zdarzyło, że droga nie chciał się ułożyć, mimo że zaczęła się układać. To chyba ze względu na wykluczające się ułożenie rozjazdów ochronnych z już ustawionym przebiegiem. Tak coś kojarzę, ale... ja zazwyczaj układam drogę ręcznie :)
Natomiast jako usterka do usunięcia - nie zdarzyło mi się.
Zakładam, że cały czas rozmawiamy o Liskowie, a nie o prawdziwym pulpicie  ;D

miki:

--- Cytat: Arkady_1 w 23 Sierpień 2013, 20:49:05 ---
--- Cytat: W.F. w 23 Sierpień 2013, 17:38:56 ---Czy zdarzyła się komuś usterka nastawiania przebiegowego co zmusiło do przejścia na ręczne nastawianie przebiegów.

--- Koniec cytatu ---
Mi się zdarzyło, że droga nie chciał się ułożyć, mimo że zaczęła się układać. To chyba ze względu na wykluczające się ułożenie rozjazdów ochronnych z już ustawionym przebiegiem. Tak coś kojarzę, ale... ja zazwyczaj układam drogę ręcznie :)
Natomiast jako usterka do usunięcia - nie zdarzyło mi się.
Zakładam, że cały czas rozmawiamy o Liskowie, a nie o prawdziwym pulpicie  ;D

--- Koniec cytatu ---
To mogło być też zablokowanie iglicy, brak kontroli położenia, usterka napędu, obwodu torowego alb tak jak mówisz. Kombinacji jest pełno.

--- Koniec cytatu ---
Chyba narazie coś takiego nie jest możliwe, a przydałoby się. Mi się przynajmniej tak nigdy nie zrobiło.

W.F.:
Zmodyfikuję pytanie:
Czy w programie przewidziana jest usterka nastawiania przebiegowego?

Pozdrawiam

Droznik:
W realu była taka na TGD i to nawet w tym roku.
Wtedy powrót do prób i błędów w celu ułożenia poprawnej drogi dla pociągw ;p Tylko nie dowiedziałem się jaka była tego przyczyna.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej