Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (77/187) > >>

PrC31:
Z tym "zatrzymany" to ostrożnie, bo AI (chyba - umysł sztuczny to nie wiem jak go zaprogramowano) to odbiera jako zatrzymany w naszym posterunku. Raz mi się sfajcył Class 66 to dałem skład zatrzymany na Wilamowice i wyprawiłem EIJi "Galaktyczny Dziobak", który mi się zbliżał po drewnianej linii z Testowa. Wilamowice przyjęły i nie było problemów z tym. Tutaj raczej niech autorzy wykombinują inaczej brzmiącą uwagę, typu: "pociąg XXXX jest jeszcze na szlaku" albo coś podobnego. Możliwości dużo. Odnośnie MaSzyny to ja trzymam kciuki by znalazły się osoby, które załatwią dokumentację np. EU/EP07,09 itp, aby dało się symulować obwody lokomotyw. Wtedy będzie realniej. Aczkolwiek programowania i testów będzie od groma i na kolejne 5 lat pewnie. Nie mniej skończyłoby się robienie z siódemki, dziewiątki lux torpedy/porsche.

matek__9292:
Przebieg semafora X zwalnia się za wcześnie (po zwolnieniu ItX).

Arkady_1:
Mi się utwierdza IT1L, pomimo że podaję semafor w kierunku Rynku. Błąd? Było już o tym?

--- Cytat: PrC31 w 26 Sierpień 2013, 14:05:03 ---Odnośnie MaSzyny to ja trzymam kciuki by znalazły się osoby, które załatwią dokumentację np. EU/EP07,09 itp, aby dało się symulować obwody lokomotyw.

--- Koniec cytatu ---
Masz na myśli obwody elektryczne? Siódemki jest chyba pełno w sieci, a na pewno są książki, zaś dziewiątka w kserówkach kiedyś się u mnie walała na półce i też pewnie jest do znalezienia w sieci.

Dlaczego podpinam swój plik z pulpitu, a wyświetla się plik kogoś innego?  :o
Udało się poprawić. Po drugiej zmianie nazwy jest mój, ale zaliczyłem dwa, obcego autorstwa, obrazki (podając nazwę "Z13" i "Z13-IT1L") . To tak działa?

Cezar:

--- Cytat: Arkady_1 w 26 Sierpień 2013, 18:35:02 ---Mi się utwierdza IT1L, pomimo że podaję semafor w kierunku Rynku. Błąd? Było już o tym?

--- Koniec cytatu ---
A przypadkiem utwierdzenie IT1L nie ma związku ze stanem blokady liniowej w kierunku Wilamowic?

PrC31:
@Arkady - tak obwody elektryczne.

Odpowiedź na Twoje pytanie o utwierdzanie się IT1L na moim screenie. Będzie mnie to kosztowało zerwaniem dwóch plomb ;)
Nie miałem jeszcze takiej sytuacji aby dając semafor z trzynastego na Rynek utwierdziła mi się droga na IT1L.  Fakt, że  tam po zwolnieniu bloku przez Tęczę odwzbudzenie IT1L chwilkę trwa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej