Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
MaKu:
--- Cytat: jageer w 02 Wrzesień 2013, 14:46:11 ---
A po cholerę go informować jaki będzie sygnał w Borku, po drugie jakie osobne urządzenie ustawione z lewej strony toru? To nie jest przenośna latarnia z Sz oidp...
Chyba za bardzo przepisowo pracujecie :P
--- Koniec cytatu ---
1. Po to informować, ponieważ tak mówią przepisy.
2. A zobacz na podgląd jak nazywa się wjazdowy z lewego do Bk.
3. Nie bluzgaj.
uetam:
--- Cytat: jageer w 02 Wrzesień 2013, 14:46:11 ---
A po cholerę go informować jaki będzie sygnał w Borku, po drugie jakie osobne urządzenie ustawione z lewej strony toru? To nie jest przenośna latarnia z Sz oidp...
Chyba za bardzo przepisowo pracujecie :P
--- Koniec cytatu ---
A może po prostu my na drewnianych liniach nie wiemy jak i w jakich okolicznościach powinno się wypełniać tę rubrykę w rozkazie N.
Na dobranoc polecam lekturę -> http://kolej.krb.com.pl/ir1/ir1.html § 57
:)
Droznik:
Echh wielcy DYŻURNI się znaleźli.
Ja tam gram dla relaksu w pracy, wyskakuje mi usterka robię przerwę w grze i gram kiedy mi się ruch uspokoi. Mam problemy że nie mogę podać semafora to podciągam dPo i już mi blokada działa bez żadnych TZP. Panowie i Panie to ma służyć jako rozrywka a nie granie na pełnej spinie, jeszcze mi napiszcie że oglądacie sygnały końca pociągu jak wam wjeżdża?? A czy ja mam mu dać N przy w24 czy pociąg ma Pc2 to mi to wisi. Pamiętajcie że to jest komputer i on ma z góry wszystko zaprogramowane i nawet nie wiem co byście robili on i tak zrobi to co ma zaprogramowane.
To ma służyć jako pełny relaks a jeśli czegoś nie wiecie a potrzebne wam jest w świecie realnym to polecam zadzwonić do Warszawy (w najnowszym infratorze na stronie 8 w czerwonej ramce jest numer do nich) i oni wam śmiało wytłumaczą oraz jak zachcecie przeszkolą.
No dziękuję za wyczytanie mnie ale zaraz zaczną się słowa krytyki itp ;p
Arkady_1:
--- Cytat: Droznik w 03 Wrzesień 2013, 10:23:55 ---(...)jeszcze mi napiszcie że oglądacie sygnały końca pociągu jak wam wjeżdża??
--- Koniec cytatu ---
Ja zawsze sprawdzam ;D bo czort wie co komputer ma tam zaprogramowane... ;)
Pamiętam, że raz się zdarzyło (dawno temu na starej wersji Testowa) że SKP zadzwonił do mnie mówiąc iż pociąg wjechał bez sygnałów końca.
miki:
Ja sprawdzam, ale tylko z TEFAMY.
@up: Coś takiego jest możliwe? Sprawdzałeś i serio nie miał?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej