Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (86/187) > >>

PrC31:
Nie wiem, czy też tak macie ale robiąc TZP "po jedynce " od Zbyszka i  "po dwójce" z Wilamowic owe posterunki jadą do mnie bez pytania o zgodę. Po prostu zajmuje się szczelina i zgłoszenie, że taki, a taki skład wyjechał. Nic sobie nie robiąc z tego, że obowiązuje TZP.

A teraz taka prośba: włączcie oświetlenie dzień/noc, bo w nocy "razi w oczy".  ;)

MaKu:

--- Cytat: PrC31 w 03 Wrzesień 2013, 21:23:57 ---Nie wiem, czy też tak macie ale robiąc TZP "po jedynce " od Zbyszka i  "po dwójce" z Wilamowic owe posterunki jadą do mnie bez pytania o zgodę. Po prostu zajmuje się szczelina i zgłoszenie, że taki, a taki skład wyjechał. Nic sobie nie robiąc z tego, że obowiązuje TZP.

--- Koniec cytatu ---

Też tak mamy, ponieważ jest to normalne na szlakach dwutorowych. :-)

Zacha:
Tzp to nie to samo co wprowadzenie ruchu dwukierunkowego ;)

jageer:

--- Cytat: PrC31 w 03 Wrzesień 2013, 21:23:57 ---A teraz taka prośba: włączcie oświetlenie dzień/noc, bo w nocy "razi w oczy".  ;)

--- Koniec cytatu ---

Tu jest mały problem, bo trzeba by "rozróżnić" szczeliny. Nie wszystkie na pulpicie się przyciemniają :)

PrC31:
@Jageer: Żeby myśleć o szczelinach to najpierw (wypadałoby) zrobić z dnia noc, a tu pokrętło nie drgnie. Jak jasno za dnia to rozprawianie o szczelinach nie ma sensu, bo nie ma tego klimatu co nocą :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej