Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (88/187) > >>

miki:
To ze stoperem odmierza 90 sek. i jak odmierzy to idealnie podciąga przycisk, że niby wogóle Sz nie wygasł, ciekawe ;D ...

MaKu:
A tak, że tak buta zapytam. Jak bardzo wpływa to na obsługę symulatora? Mi jakoś to, wszystko jedno. Nie moja stacja, nie moje małpy...

miki:
Faktycznie nic to nie ma wspólnego, ale tak się zaciekawiłem czy on może wygasnąć, a jak tak to co się zrobi i sprawdziłem...

Tomasz Dulak:
Tak w ogóle w mojej miejscowości Rytro, jest taka zasada że przy 1 wylocie ze stacji są kamery które patrzą na jedyną półautomatyczną zwrotnicę obsługiwaną przez dyżurnego, ostatnio zobaczyłem że od razu jak pociąg przejedzie tylko zwrotnice, czyli prawdopodobnie zniknie z kamer, wtedy dyżurny wciska Sz w celu wygaśnięcia sygnału.

Cezar:

--- Cytat: Tomasz Dulak w 06 Wrzesień 2013, 21:15:19 ---Tak w ogóle w mojej miejscowości Rytro, jest taka zasada że przy 1 wylocie ze stacji są kamery które patrzą na jedyną półautomatyczną zwrotnicę obsługiwaną przez dyżurnego, ostatnio zobaczyłem że od razu jak pociąg przejedzie tylko zwrotnice, czyli prawdopodobnie zniknie z kamer, wtedy dyżurny wciska Sz w celu wygaśnięcia sygnału.

--- Koniec cytatu ---
Pewnie kamery służą dyżurnemu do stwierdzania końca pociągu, bo stanowisko dyżurnego to w budynku dworca się mieści z tego co kojarzę :)
PS: chyba nie ten dział forum wybrałeś :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej