Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
jageer:
--- Cytat: Tomasz Dulak w 06 Wrzesień 2013, 21:15:19 ---Tak w ogóle w mojej miejscowości Rytro, jest taka zasada że przy 1 wylocie ze stacji są kamery które patrzą na jedyną półautomatyczną zwrotnicę obsługiwaną przez dyżurnego...
--- Koniec cytatu ---
Jaka to półautomatyczna zwrotnica?
Arkady_1:
--- Cytat: jageer w 07 Wrzesień 2013, 13:20:15 ---
--- Cytat: Tomasz Dulak w 06 Wrzesień 2013, 21:15:19 ---Tak w ogóle w mojej miejscowości Rytro, jest taka zasada że przy 1 wylocie ze stacji są kamery które patrzą na jedyną półautomatyczną zwrotnicę obsługiwaną przez dyżurnego...
--- Koniec cytatu ---
Jaka to półautomatyczna zwrotnica?
--- Koniec cytatu ---
Do plusa się przekłada z pulpitu, do minusa korbuje w terenie, a z ostrza pociąg sam ją sobie odpowiednio przestawia (rozpruwa) ;D
ale to już trochę poza tematem się robi...
dedyk:
Witam serdecznie!
Mam straszny problem z jednym biednym pociągiem. Otóż mam luzaka SM42, który bardzo chciałby się wydostać ze stacji Lisków Rynek. Na semaforze Q daję mu zielone, przebieg jest utwierdzony, ale on biedny nie chce ruszyć. Co ja biedny dyżurny mam zrobić w takiej sytuacji? Żadne nakazy jazdy nic nie dają, ciągle stoi.
Pozdrawiam,
Fryderyk
taper:
Zaczekać, aż nadejdzie jego godzina.
bogdan0717:
znajdź powód dlaczego nie możesz dać mu wyjazdu. ewentualnie jazda na sygnał zastępczy o czym poinformuj mechanika przez radio.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej