Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (91/187) > >>

Pr1:
Ziemia do dedyka.
Kolega napisał:

--- Cytuj ---Jeśli pociąg (w tym przypadku luzak) ma nazwę zawierającą wyraz "MANEWR" (np. MANEWR 1) to nie pojedzie na sygnał pociągowy.
--- Koniec cytatu ---
A ty odpisałeś:

--- Cytuj ---No właśnie ma nazwę MANEWR 1. Próbowałem wcześniej dać sygnał manewrowy (białe światełko), ale nie chciało się włączyć.
--- Koniec cytatu ---
A następnie:

--- Cytuj ---Dałem mu rozkaz Manewr za S1/Ms1 na semaforze Q i mimo, że semafor był na czerwono lokomotywa przejechała go, ale parę metrów dalej zatrzymała się.
--- Koniec cytatu ---
A co ma robić jak dałeś mu manewr?

MaKu:
Pomimo, że 2263 prowadzi wagony do Liskowa, a nie spedpol, to wszystko jest w porządku. :-)

miki:
A u mnie z kolei od 18:00 Wilamowice nie wypuszczają towarowych z wagonami do TEFAMY.
Co tu się dzieje??  ???

dedyk:

--- Cytuj ---Pomimo, że 2263 prowadzi wagony do Liskowa, a nie spedpol, to wszystko jest w porządku. :-)
--- Koniec cytatu ---
Niestety opisy są tak skromne, dokumentacji praktycznie nie ma (poza jedynym opisem rozkładu), że ja często nie wiem, gdzie dany pociąg mam wysłać. Dla 2263 był napisane: "platformy pod plac ładunkowy", a w dokumentacji:

--- Cytuj ---Ponadto, TKS 2262 także przyciąga wagony na Spedpol. Wraca luzem jako LMS 2263. LMS
2267 przyjeżdżą po te wagony i zabiera je do Testowa jako 2266.
--- Koniec cytatu ---

Przyjechał mi luzak 2267, jak również wcześniej przyjechał 2263 z wagonami. Pociąg 2262 nie przyjechał, więc myślałem, że jest błąd w dokumentacji i pociąg 2262 to 2263. Dlatego wysłałem go do Spedpola.

Pr1:
Może w rejonie towarowym dyżurny rozpoczął 16 h dyżuru.  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej