Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (92/187) > >>

MaKu:
Relacja pociągu to Testowo - Lisków. Na Liskowie również znajduje się plac ładunkowy.

Ponadto, opisy są wystarczające. Poruszyłem już tą kwestię.

Cezar:

--- Cytat: miki w 07 Wrzesień 2013, 22:25:06 ---A u mnie z kolei od 18:00 Wilamowice nie wypuszczają towarowych z wagonami do TEFAMY.
Co tu się dzieje??  ???

--- Koniec cytatu ---
A nie wysyłałeś do Wilamowic wstrzymania wyprawienia pociągów kończących bieg w Liskowie? Ewentualnie jakieś pociągi do Tefamy mogą mieć wpisany obieg czyli odjedzie dopiero jak jakiś inny konkretny przyjedzie, ale tego nie wiemy, bo dostępu do pliku rozkładu nie mamy :)

--- Cytat: MaKu w 08 Wrzesień 2013, 00:01:34 ---Ponadto, opisy są wystarczające. Poruszyłem już tą kwestię.

--- Koniec cytatu ---
Pewnie, że wystarczające ;)

MaKu:
No to jest właśnie zagwozdka, z która walczę. Symulator daje niższy priorytet dla pociągów 66190 i 66192 i potrzebna jest tam duża luka, aby wyjechał. Mi osobiście 66190 przyjechał dopiero po 21.
Jest to o tyle dziwne, że 782010 o 19:20 jedzie bez problemu...

Najprawdopodobniej będę wszystko przestawiał, a to się będzie wiązało ze zmianami także w RJ dla Testowa.

Mareczek:
Trafiłem na babola, nie wiem czy to już było, ale opiszę. Zmieniając nazwę pociągu na "-" (myślnik) nie można później wprowadzić nowego numeru - nie ma opcji zmiany numeru/nazwy pociągu. Co ciekawsze, po tej próbie funkcja ta przestaje działać także na innych pociągach będących w stacji/jadących (choć mają normalne numery).

Funkcja wraca po ponownym uruchomieniu symulatora, ale ponownie próbując zamienić nasz pociąg "-" na numer, wracamy do powyższego problemu.

miki:
Tak, potwierdzam, sprawdziłem, to prawda. Ten błąd jest również na testowie.
Tylko... Po co zmieniać numer pociągu na "-"???

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej