Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
dedyk:
Ponieważ mam zapisywanie autosave'ów co 5 minut, więc mogę wszystko łatwo sprawdzić. Sprawdziłem i wiem, że pociąg zepsuł się obok posterunku Tęcza zaraz przed semaforem D (dołączam zrzut ekranu).
Natomiast pociąg nie miał w nazwie słowa manewr, tylko numer właściwy. Jakby co to mogę dostarczyć save. Aa tam, od razu daję save'a. Wystarczy wczytaj i chwilę poczekać, a pociąg zaraz sam ruszy.
MaKu:
Napiszę prościej.
Jak podepniesz ta ratunkową siódemkę, to zmień numer na 783012 i zobacz co się stanie.
dedyk:
Ależ przecież tak to zrobiłem. Widać to na zrzucie i w save'ie.
MaKu:
To spróbuj wprowadzić telefoniczne zapowiadane z WI, potwierdzić telefoniczne przybycie. Jak nie pomoże, to już autorzy będą mogli tylko coś powiedzieć.
dedyk:
Niestety nic to nie daje. Po wprowadzeniu telefonicznego, WI nie zna takiego pociągu.
Wracając jeszcze do początku to tutaj mamy dwa problemy. Pierwszy problem to nie możność zdjęcia blokady z WI, a drugi to (po cofnięciu się do przeszłości), brak stwierdzenia przez posterunek Tęcza o przybyciu pociągu, mimo, że taka sytuacja miała miejsce (widać to na dołączonym save'ie).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej