Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
piotrek_wiedenka:
@dedyk nie ma za co 8). Takie nietypowe sytuacje są zawsze ciekawe.
Cezar:
--- Cytat: dedyk w 18 Wrzesień 2013, 19:57:09 ---A tak swoją drogą, czy jest jakiś sposób na to, aby z poziomu menu debug ustawić pociąg w określonym miejscu w scenerii. Co oznacza parametr tn oraz d? U mnie to było 0 oraz 14000.
--- Koniec cytatu ---
Pewnie, że jest ;) Włącz sobie debudowanie, następnie podgląd terenu i kliknij w miejsce, gdzie chcesz, aby skład się pojawił. Pola tn oraz d zostaną automatycznie uzupełnione :)
dedyk:
Rzeczywiście, zadziałało. :) Może jeszcze kiedyś przyda się. ;)
Pozdrawiam,
Fryderyk
PS. A tak swoją droga przed chwilą przyszła mi jedna drobna myśl. A może by tak rozbudować menu debug o możliwość resetowania stanu posterunków.
PrC31:
Ja z taką cichą prośbą, odnośnie rozwojowych wersji Liskowa. Chciałbym aby w przyszłości się pojawiły usterki po torach 1L i 2L pomiędzy Liskowem, a p.odg Tęcza (dalej to już - dajmy na to - "działka" Wilamowic). Także zmiana oświetlenia dzień/noc na identycznej zasadzie, jak w Testowie. Nie piszę, że już teraz ale by kiedyś tam się to pojawiło. Dziękować za obecny wkład: Pawłowi i Matuszowi za Lisków, MaKowi za świetny rozkład.
Cezar:
--- Cytat: PrC31 w 19 Wrzesień 2013, 20:23:03 --- p.odg
--- Koniec cytatu ---
p. odst. ;)
--- Cytat: PrC31 w 19 Wrzesień 2013, 20:23:03 ---Dziękować za obecny wkład: Pawłowi i Matuszowi za Lisków, MaKowi za świetny rozkład.
--- Koniec cytatu ---
A dla tych panów to krata wódki się należy ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej