Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
dedyk:
Witam serdecznie!
Miałem straszną awarię SSP w kilometrze 72,034, więc do Tęczowa/Wilamowic zgłosiłem usterkę. Następnie chciałem ją odwołać i otrzymałem błąd, który widać na załączonym ekranie. :(
EDIT.
Błąd ten można bardzo łatwo odtworzyć. Wystarczy uruchomić aplikację, zadzwonić do Wilamowic, zgłosić usterkę SSP, a następnie ją odwołać.
Pozdrawiam,
Fryderyk
miki:
Już było zgłaszane...
Tu:
--- Cytat: McCm w 28 Sierpień 2013, 10:58:05 ---Podczas odwoływania usterki SSP w stronę Wilamowic występuje następujący błąd:
--- Koniec cytatu ---
;)
dedyk:
No to duplikat już zgłoszonego wcześniej błędu. Trzeba mieć nadzieję, że w przyszłej wersji będzie to naprawione.
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
Tomasz Dulak:
Nie wiem czy widzieliście, ale gdy pociąg jedzie do Wilamowic to 1 i 2 SSP działa poprawnie i pociąg(gdy działają poprawnie przejazdy) jedzie z pełną predkością jaka była dla niego możliwa. A w przypadku jak pociąg jedzie do Lisków - Rynek, dwa przejazdy się zamykają dwa nie, to nawet gdy ToP pokazuje że można jechać z pełną predkością 40 to i tak przed każdym zwalnia do 20...
Cezar:
--- Cytat: Tomasz Dulak w 21 Wrzesień 2013, 11:58:46 ---Nie wiem czy widzieliście, ale gdy pociąg jedzie do Wilamowic to 1 i 2 SSP działa poprawnie i pociąg(gdy działają poprawnie przejazdy) jedzie z pełną predkością jaka była dla niego możliwa. A w przypadku jak pociąg jedzie do Lisków - Rynek, dwa przejazdy się zamykają dwa nie, to nawet gdy ToP pokazuje że można jechać z pełną predkością 40 to i tak przed każdym zwalnia do 20...
--- Koniec cytatu ---
Wiemy :P A wiecie, że jak jedzie pociąg do Wilamowic po lewym to zwalnia do 20 na tym pierwszym przejeździe (kat. C)? Jak jedzie od Wilamowic to nie zwalnia :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej