Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (97/187) > >>

dedyk:
Witam serdecznie!

Miałem straszną awarię SSP w kilometrze 72,034, więc do Tęczowa/Wilamowic zgłosiłem usterkę. Następnie chciałem ją odwołać i otrzymałem błąd, który widać na załączonym ekranie. :(

EDIT.

Błąd ten można bardzo łatwo odtworzyć. Wystarczy uruchomić aplikację, zadzwonić do Wilamowic, zgłosić usterkę SSP, a następnie ją odwołać.

Pozdrawiam,
Fryderyk

miki:
Już było zgłaszane...
Tu:

--- Cytat: McCm w 28 Sierpień 2013, 10:58:05 ---Podczas odwoływania usterki SSP w stronę Wilamowic występuje następujący błąd:

--- Koniec cytatu ---
;)

dedyk:
No to duplikat już zgłoszonego wcześniej błędu. Trzeba mieć nadzieję, że w przyszłej wersji będzie to naprawione.

Dziękuję bardzo za odpowiedź.

Tomasz Dulak:
Nie wiem czy widzieliście, ale gdy pociąg jedzie do Wilamowic to 1 i 2 SSP działa poprawnie i pociąg(gdy działają poprawnie przejazdy) jedzie z pełną predkością jaka była dla niego możliwa. A w przypadku jak pociąg jedzie do Lisków - Rynek, dwa przejazdy się zamykają dwa nie, to nawet gdy ToP pokazuje że można jechać z pełną predkością 40 to i tak przed każdym zwalnia do 20...

Cezar:

--- Cytat: Tomasz Dulak w 21 Wrzesień 2013, 11:58:46 ---Nie wiem czy widzieliście, ale gdy pociąg jedzie do Wilamowic to 1 i 2 SSP działa poprawnie i pociąg(gdy działają poprawnie przejazdy) jedzie z pełną predkością jaka była dla niego możliwa. A w przypadku jak pociąg jedzie do Lisków - Rynek, dwa przejazdy się zamykają dwa nie, to nawet gdy ToP pokazuje że można jechać z pełną predkością 40 to i tak przed każdym zwalnia do 20...

--- Koniec cytatu ---
Wiemy :P A wiecie, że jak jedzie pociąg do Wilamowic po lewym to zwalnia do 20 na tym pierwszym przejeździe (kat. C)? Jak jedzie od Wilamowic to nie zwalnia :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej