Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
uetam:
--- Cytat: McCm w 06 Październik 2012, 19:44:56 ---- W przejeździe SSP w km 72 nie działa sygnalizator S3 (RASP-UZK wskazuje że działa)
--- Koniec cytatu ---
Podobna sytuacja jest z TOP2 - na gruncie dziala a na zobrazowaniu nie bardzo. Zaraz to poprawimy.
--- Cytuj ---- Po co jest powtarzacz na torze bocznicowym ISpT?
--- Koniec cytatu ---
Błąd powstały przy przenoszeniu szlaku z Testowa. Do usuniecia :)
--- Cytuj ---- SSP od Testowa nie działa poprawnie - wyłącza się przed przejechaniem końca pociągu.
--- Koniec cytatu ---
Powtarzacz od tej SSP jest w Testowie, wiec jak na razie ona nas srednio interesuje :)
--- Cytuj ---Czy te tory na prawo od stacji, co przechodzą przez przejazd to będzie jakaś bocznica jak TEFAMA? Nie kończą się kozłem, a fajnie by mieć bocznicę też tam.
--- Koniec cytatu ---
To sa tory postojowe dla lokomotyw, na ktorych mozna sobie przykladowo ustawiac lokomotywy czekajace na pociagi ze zmiana trakcji spalinowej na elektryczna i na odwrot.
McCm:
Fajnie by było, gdyby te tory postojowe były zakończone kozłem oporowym, jednak lepiej to wygląda, niż urwana kreska.
- Są problemy z komunikatami w łączności (np przycisk zamknij (przejazd) do SKP nie działa).
Jak będzie ze szlakiem do Tefamy? Na szlak wysyłamy na manewrowy, ale przyjmujemy z semafora, tak?
Powodzenia w dalszym rozwoju Liskowa, oby ruch w rozkładzie był duży :)
uetam:
--- Cytat: McCm w 06 Październik 2012, 20:04:27 ---Fajnie by było, gdyby te tory postojowe były zakończone kozłem oporowym, jednak lepiej to wygląda, niż urwana kreska.
--- Koniec cytatu ---
Przeciez sa zakonczone kozlem oporowym?!
(patrz załącznik)
--- Cytuj ---- Są problemy z komunikatami w łączności (np przycisk zamknij (przejazd) do SKP nie działa).
--- Koniec cytatu ---
O tym wiem. Nad tym tez pracujemy.
--- Cytuj ---Jak będzie ze szlakiem do Tefamy? Na szlak wysyłamy na manewrowy, ale przyjmujemy z semafora, tak?
--- Koniec cytatu ---
Wjazd na semafor, wyjazd na sygnal zastepczy.
marek_n0:
Chyba chodziło @McCm o te tory nad semaforami wjazdowymi "W" i "T". Tak?
W kilometrze 75.383 w sygnalizatorach S1 i S2 w każdym na dwie komory jedna nie działa.
Cezar:
Podczas podawania przebiegu z Testowa od semafora A na tor 3, mając w minusie zwrotnice 8/9cd i 9ab dzieje się to co w załączniku zapodałem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej