Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
piotr1859:
i tak właśnie w Polsce tworzą się kodeksy i ustawy a po co coś takiego robić elegancko i grzecznie zapytałem a tu już regulaminami mi walą skończyła się komuna panowie... lepiej było odpowiedzieć, że nikt nie wie i już... jak w tej Polsce ma być dobrze
Zostawiam wiadomość w oryginale. Poprzez brak chęci napisania posta poprawną polszczyzną, pokazujesz brak szacunku do innych użytkowników. Nie wspominając już, że nie idzie zrozumieć tego bełkotu z powodu braku przecinków.
Zakładając konto na tym forum wyraziłeś zgodę na przestrzeganie regulaminu? Więc jak w tej Polsce ma być dobrze, kiedy łamie się regulaminy i przepisy?
MaKu
Pr1:
--- Cytuj ---Panowie jak bedzie to bedzie. Ostatnio cos sie zaczelo powoli do przodu posuwac, wiec mozecie miec nadzieje ze do swiat bedzie nowa wersja.
--- Koniec cytatu ---
Gdyby nie powyższy post Autora nie byłoby teraz problemu. Autor podważył tą część regulaminu forum:
--- Cytuj ---[Autorzy]nie są w stanie na nie odpowiedzieć [na pytanie dot. wydania nowej wersji programu]
--- Koniec cytatu ---
Był w stanie odpowiedzieć? Był. Odpowiedział w trybie przypuszczającym, jednakże odpowiedział. Kogo słucha użytkownik? Innego użytkownika, który odpowiedział mu cytatem z regulaminu, czy Autora? Słowa Autora nie sprawdziły się, więc użytkownik miał święte prawo zadać ponownie to samo pytanie.
A tak na marginesie: takimi postami tworzy się "oczekiwaczy". Po co dawać nadzieję ws. wydania grube tygodnie/miesiące przed faktycznym wydaniem? Rozumiem. Można dać jakieś informacje do będzie, jak będzie, ale nie podawać daty wydania.
Slowcio1111:
Witam! Rozglądam się po Liskowie i nigdzie nie zauważyłem We 4a, 4b, 4c. Co to ma być! >:( ;) ;). Pozdrawiam.
Zacha:
Pewnie leżą już na pobliskim skupie złomu ;)
Slowcio1111:
Rozumiem, ale wszystkie? :). Dlaczego nie wzięli W5 ;). Z nimi to tylko kłopot przy manewrach. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej