Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
Zacha:
Mechanik też dupa, że nie zauważył, że zamiast S10a ma S2 podane na wyjeździe i drogę do Borku ułożoną ;)
patryk1:
Mi też się tak parę razy zdarzyło i kliknąłem opcje przysłanie lokomotywy ale ona chyba dopiero po 3-4 godzinach w grze przyjechała i musiałem jeździć po lewym :/ :p
taper:
W opcji przysyłania lokomotywy możesz zmienić czas. U mnie była po ok 30 min.
dp116:
--- Cytat: taper w 19 Luty 2014, 07:30:10 ---W opcji przysyłania lokomotywy możesz zmienić czas. U mnie była po ok 30 min.
--- Koniec cytatu ---
Ja też często przysyłałem lokomotywę, ale mi najwcześniej przyjeżdżała po 1,5 godziny.
Paweł:
Minimalny czas "zamówienia" lokomotywy jest losowany z pewnego zakresu oraz zależy od rodzaju trakcji i kierunku przyjazdu, np. lokomotywy spalinowe z Wilamowic nie wyjadą wcześniej niż 40 minut po zgłoszeniu (czyli przyjazd = 40 minut + wartość losowa + czas jazdy po szlaku). Dodatkowo przyjazd może opóźnić się przy dużym obciążeniu szlaku - sąsiedni posterunek może trzymać lokomotywę przed pociągami o wyższym priorytecie. W Debugowaniu można podejrzeć, czy lokomotywa oczekuje już na wolną drogę na sąsiednim posterunku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej