Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (109/187) > >>

TaKeT:
Witam,
nie wiem czy już ktoś wcześniej to pisał ale dlaczego wyprawiając pociąg do Tafamy świeci się S13? Wydaje mi się że raczej nie ma sytuacji że semafory jednego posterunku (Lisków) informują o sygnale na wjeździe do drugiego posterunku - Tafamy.... Druga sprawa czemu również s13 świeci się gdy z Wilamowic wjeżdżamy na prosto torem nr 2?

Pozdrawiam

Zacha:

--- Cytat: TaKeT w 21 Kwiecień 2014, 20:55:36 ---Wydaje mi się że raczej nie ma sytuacji że semafory jednego posterunku (Lisków) informują o sygnale na wjeździe do drugiego posterunku - Tafamy....

--- Koniec cytatu ---
Źle Ci się wydaje.

A na wjeździe od Wilamowic nie masz S13 tylko dwie pomarańcze z zielonym pasem, to co innego.

TaKeT:
No to w takim razie przepraszam - Gdzie można znaleźć jakąś lekturę w tej tematyce, bo o ile dobrze pamiętam w Ie1 i Ir1 nic o tym nie było?
Co do drugiego to nie zauważyłem zielonego pasa ale wiele to nie zmienia - pytanie czemu nie świeci się tam zwyczajne S5 skoro droga na prosto po rozj. zwyczajnym a nie angliku?

MaKu:
Brak drogi hamowania.

matek__9292:
Czy dałoby radę dodać w podglądzie terenu na dole przyciski centruj widok dla Spedpolu i Liskowa Rynek?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej