Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
dp116:
--- Cytat: EN57-002 w 22 Czerwiec 2014, 17:50:22 ---Podobnie mam z rozkładem jazdy, który opublikowałem do Liskowa, nawet w drugiej wersji. Jak uruchamiam symulator to jeszcze teraz wnoszę poprawki do niego. Przestawiam pociągi, zmieniam czas, to oczywiście ponosi za sobą przesuwanie innych itd. Jak ruszy się jeden, to oddziałuje to na następne.
--- Koniec cytatu ---
Za bardzo napięty rozkład. ;D
EN57-002:
--- Cytat: dp116 w 22 Czerwiec 2014, 20:51:40 ---Za bardzo napięty rozkład. ;D
--- Koniec cytatu ---
Wiem, właśnie zastanawiam się nad likwidacją części pociągów, choć z drugiej strony jak przestają jeździć to czuję się "nieswojo". Ale faktycznie jest napięty.
santiago:
jak przestają jeździć i nic się nie dzieje to zaczyna być bardziej zbliżone do rzeczywistości ;)
BP, MSPANC
EN57-002:
--- Cytat: santiago w 23 Czerwiec 2014, 18:29:39 ---jak przestają jeździć i nic się nie dzieje to zaczyna być bardziej zbliżone do rzeczywistości ;)
--- Koniec cytatu ---
Do dzisiejszej rzeczywistości. Mnie bardziej urzeka kolej dawnych czasów z zapchanymi torami bocznymi, czasami nawet głównymi dodatkowymi. Z wyciągnięta do max przepustowością szlaków. Inna praca (oczywiście cięższa), ale inny klimat inni ludzie, inne kierownictwo. Zresztą to temat na dłuższy wywód.
TaKeT:
Dokładnie, ale co zrobić jak dziś cargulcy ,,nie majom sęsu ekonomicznego" by klientowi podstawiać i zabierać codziennie 10 wagonów... Bo ,,wicie, rozumicie" to by trza było pracownika, stonką 20km machnąć codziennie, a po co jak pracownik może siedzieć na d... i brać tyle samo (cytując klasyka: ,,i jeszcze premia za oszczędność paliwa dojdzie")...
Ale racja, to temat na inny... temat. Sory za OT.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej