Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
jageer:
A da radę to wpiąć do opcji tak jak np, że można wyłączyć powtarzanie telefonogramów itp?
uetam:
--- Cytat: Pr1 w 23 Lipiec 2014, 15:16:33 ---Tęcza nie zgłasza pociągów. Tak ma być?
--- Koniec cytatu ---
Tak ma byc. Tecza bedzie zglaszala godziny tylko w przypadku TZP.
EN57-002:
Nie wiem czy to gdzieś pisałem, ale w SWDR można by było dać godziny w pierwszej kolumnie, a datę w drugiej. Gramy raczej w ciągu doby, i pierwsze co jest nam potrzebne do "pracy" to godz. odejścia względnie przyjścia, a tu w pierwszej kolumnie data. Machinalnie oko czyta datę następnie godzinę. W poprzedniej wersji była tylko godzina i w miarę dobrze się z tego korzystało.
Tor za wajchą 301b nie jest niczym zakończony, to ma tak być?
marek_n0:
Usterkę SSP w km 2.005 można zgłosić do Liskowa Miasta jako usterkę SSP w km 2.008, czyli do wybrania jest km 2.008 a nie km 2.005, chociaż rzeczywiście ten przejazd jest w kilometrze 2.005.
W zakładce usterki, nie jest zaznaczona usterka systemu w km 2.005, chociaż rzeczywiście jest.
Nie da rady zasymulować usterek systemów wszystkich SSP i nie da się ich naprawić, jeżeli samowładnie wystąpią.
uetam:
--- Cytuj ---Nie wiem czy to gdzieś pisałem, ale w SWDR można by było dać godziny w pierwszej kolumnie, a datę w drugiej.
--- Koniec cytatu ---
SWDR wygląda jak jak w rzeczywistości. Po jakimś czasie przyzwyczaisz się do takiego sposobu prezentowania daty ;)
--- Cytuj ---Nie da rady zasymulować usterek systemów wszystkich SSP i nie da się ich naprawić, jeżeli samowładnie wystąpią.
--- Koniec cytatu ---
Tak to jest jak się do źródeł nie zagląda przez długi czas. Poprawione
NOWA WERSJA 23.07.2014 v3 -> http://isdr.pl/index.php/topic,298.0.html
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej