Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (125/187) > >>

dp116:
Też mam pytanie dot. Miasta. Czy jeżeli blokada jest ustawiona, że mogę sprawiać, to mimo wszystko muszę pytać się o zgodę, czy wystarczy "pociąg xxxxx odjechał"?

uetam:

--- Cytat: dp116 w 24 Lipiec 2014, 18:04:44 ---Też mam pytanie dot. Miasta. Czy jeżeli blokada jest ustawiona, że mogę sprawiać, to mimo wszystko muszę pytać się o zgodę, czy wystarczy "pociąg xxxxx odjechał"?

--- Koniec cytatu ---
Za każdym razem musisz pytać o wolną. Jest to zwykła blokada typu C z tym, że nie ma bloków początkowego i końcowego.

dp116:
Dzięki.

EN57-002:
Od czego zależy prędkość opuszczenia rogatek na Post.3, po naciśnieciu jednokrotnym (poc. kier. nieparzytego) [07:41]: Strażnicowe Lisków Rynek - sygnał dzw. nieparzysty  rogatki zamknęła mi po 3 min., po sygnale parzystym w ciągu minuty?

I jeszcze jedna sprawa:
[08:03] Ls: Lisków, Kalota.
[08:03] TW: Testowo, Olszewska.
[08:03] TW: Co z pociągiem 55171?
i co jej odpowiedzieć?

dedyk:
Witam serdecznie!

Chciałbym zgłosić mały problem z guzikiem "Jazda torem lewym". Otóż naciśnięcie tego guzika spowoduje poinformowanie pana mechanika, że "xxx jazda torem lewym do Borku". Nie ma możliwości poinformowania maszynisty, że będzie jechał torem lewym do Wilamowic, a taką właśnie sytuację ja miałem.

Pozdrawiam,
Fryderyk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej