Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
TaKeT:
A tak poza tym, to gdzie się podziały ,,semaforki" które były nad blokadą do Testowa? Pomocne to było :)
EDIT: Po dodaniu przycisków do radia często zdarza się że numer który pyta (jak słychać, czy np. o wjazd) nie wskakuje sam do pola na numer. Wcześniej tego nie było...
jageer:
--- Cytat: TaKeT w 25 Lipiec 2014, 23:24:45 ---A tak poza tym, to gdzie się podziały ,,semaforki" które były nad blokadą do Testowa? Pomocne to było :)
EDIT: Po dodaniu przycisków do radia często zdarza się że numer który pyta (jak słychać, czy np. o wjazd) nie wskakuje sam do pola na numer. Wcześniej tego nie było...
--- Koniec cytatu ---
Teraz jest długi szlak, więc nie jest to wymagane ;)
dedyk:
Witam serdecznie!
Mam małe pytanie o pociąg 11273. Co ja mam z tym pociągiem zrobić.
Wcześniej MaKu pisiał:
--- Cytat: MaKu w 24 Lipiec 2014, 11:52:14 ---11271 przechodzi na TKS 2260 i 2262 itd...
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że z pociągu 11273 ma wybić cysterny na pociąg 2262 i wysłać go do Borka, ale w takim przypadku stąd mam wziąć lokomotywę spalinową? Mam zamówić? No i co dalej mam zrobić z pozostałą częścią pociągu - tj. z platformami do Liskowa. Mam je przemanewrować na plac załadunkowy? A kto je później ode mnie zabierze?
Pozdrawiam,
Fryderyk
Tomiexpress:
Witam, niewiem czy też tak macie, ale często nie mogę zrobić wyjazdu na semafor w stronę borku (a) z parzystych torów ( 4,6,8 ).
Zwrotki sie poukładają, droga się nieutwierdza i sem się niepodaje, kontrolka "pk" wykazuje zajetość i tyle ( żadnych usterek ) zostaje tylko Sz lub rozkaz. Nie wiem jeszcze od czego to zależy ale raz na milion wyjazd z parzystej strony idzie.
TaKeT:
Musisz mieć zamkniętą wykolejnice Wk2 i zwrotnice 3/101 w położeniu zasadniczym (+) Daj save'a...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej