Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
uetam:
Tam jest bug z wyprawianiem po torze lewym. Bedzie to poprawione w nowej wersji.
matek__9292:
W rozkładzie jazdy przy numerze pociągu 106049 z Tefamy w polu "jazda z" jest wpisane tf zamiast tm przez co pociąg nie przyjeżdza.
Strzelec12:
Często mi wyskakuje awaria czujników na km 72.034.
Daniel:
Wystąpiła u mnie dziwna rzecz, mam zajęty tor nr 3, 2, 4, 6. W tor 2 peronowy wciągam osobowego i chcę ominąć wszystkie te zajęte tory ustawiając przebieg od semafora drogowskazowego P, do wyjazdu na TW (używam przycisku 1W), a tu nagle podaje mi się wyjazd z toru nr 2 (sem. wyjazdowy F).
uetam:
--- Cytat: Daniel w 15 Październik 2012, 21:02:59 ---Wystąpiła u mnie dziwna rzecz, mam zajęty tor nr 3, 2, 4, 6. W tor 2 peronowy wciągam osobowego i chcę ominąć wszystkie te zajęte tory ustawiając przebieg od semafora drogowskazowego P, do wyjazdu na TW (używam przycisku 1W), a tu nagle podaje mi się wyjazd z toru nr 2 (sem. wyjazdowy F).
--- Koniec cytatu ---
To nie sa urzadzenia typu PB tylko zwykle E wiec nie wybiora Ci sie warianty w zaleznosci od zajetosci torow czy rozjazdow tylko po prostu jeden ustalony odgórnie przebieg (w tym wypadku P->F i F->TW)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej