Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (133/187) > >>

Paweł:

--- Cytat: jageer w 27 Lipiec 2014, 21:36:40 ---W urządzeniach E, nie ma wariantów.
--- Koniec cytatu ---

Są warianty, co więcej są systemy przebiegowego nastawiania w urządzeniach typu E które umożliwiają wybór wariantu. W przypadku Liskowa można to rozwiązać stosując oddzielne przyciski końca przebiegu przy możliwości wariantowej jazdy na dany tor (tak to prawdopodobnie działało w Katowicach), widziałem też wybieranie wariantów przyciskiem zwrotnicowym (Rybnik).

dp116:
Witam!
Mam jeszcze pytanie ws. Rynku. Mam zgłaszać mu godzinę odjazdu ode mnie, czy prognozowanego przyjazdu na Rynek? Raz jak poinformowałem go o odjeździe z Liskowa, to od razu zamknął rogatki, a jak podałem prognozowaną przyjazdu na posterunek, to zamknął przejazd... 3 minuty po podanej godzinie. W usterkach wszystko jest OK.

Chciałbym też poinformować, że jak podałem dla składu rozkaz pisemny "S" na semafor Q1 z ograniczeniem do 20 km w kilometrze 3,460 (przejazd), to skład zignorował to ograniczenie.

greg86:
Rozpoczęcie symulacji od godziny 18:00 nie działa ani dla poniedziałku, ani dla niedzieli.

solid:

--- Cytat: greg86 w 28 Lipiec 2014, 14:26:47 ---Rozpoczęcie symulacji od godziny 18:00 nie działa ani dla poniedziałku, ani dla niedzieli.

--- Koniec cytatu ---

Czytaj dokładnie forum:

--- Cytat: mateu w 24 Lipiec 2014, 18:01:54 ---
--- Cytat: dp116 w 24 Lipiec 2014, 08:30:16 ---Już chciałbym zgłosić pierwszy błąd. Przy wybraniu obcji startu symulacji o 18 w niedzielę, gra uruchamia się o godzinie 6.

--- Koniec cytatu ---
To akurat jest zamierzone. Opcja startu o 18 zostanie dorobiona gdy poprawie te malutkie bugi które zostały wypisane w tym temacie..

--- Koniec cytatu ---

Tomiexpress:

--- Cytat: TaKeT w 26 Lipiec 2014, 11:48:47 --- ciachhh..  zwrotnice 3/101 w położeniu zasadniczym (+) ciachh...

--- Koniec cytatu ---

Faktycznie, dzięki, chociaż przy nastawianiu przebiegowym powinna sie sama odkładać skoro wchodzi w skład ( drogi ) ochronnej, moim zdaniem ..

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej