Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (15/187) > >>

Paweł:

--- Cytat: mateu w 16 Październik 2012, 00:37:39 ---To nie sa urzadzenia typu PB tylko zwykle E wiec nie wybiora Ci sie warianty w zaleznosci od zajetosci torow czy rozjazdow tylko po prostu jeden ustalony odgórnie przebieg (w tym wypadku P->F i F->TW)

--- Koniec cytatu ---

O ile mi wiadomo w urządzeniach typu PB przebiegi można składać w obrębie jednej grupy wybierającej, a każda głowica z reguły ma oddzielną grupę - tak więc nie ma możliwości nastawienia przelotu za jednym razem.

Strzelec12:
Mam problem z wpuszczeniem  pociągu na TEFAMĘ, bo semafor G nie chce wyświetlić sygnału zezwalającego na jazdę. Próbowałem różnych kombinacji ułożeń zwrotnic które mogłyby być ochronnymi i nadal nic. Oczywiście poprosiłem o zgodę na wjazd na łączu.

Pr1:
Do TEFAMY na Sz.

Strzelec12:
Ok, dzięki

Pr1:
Ap ropo TEFAMY. Jak jakiś pociąg przyjedzie mi na stacje to zgłaszam, że przyjechał o tej i o tej godzinie. Za jakiś czas chce wyprawić pociąg, dzwoniąc do TEFAMY "Czy droga dla...", a tu TEFAMA odpowiada mi "Pociąg xxxxx stój". Nie wiem czy w tym wątku to było, ale o co chodzi? Co TEFAMIE nie pasuje?  ???

Było, ale nie ma na to odpowiedzi  :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej