Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
krzychu2407:
No tak. Ale chodzi mi o to jeśli sam tworzę rozkład i w rubryce W4 wpiszę 0-nigdzie się nie zatrzymuje, 1-zatrzymuje się na większych stacjach, 2-zatrzymuje się wszędzie. Jeśli chodzi o Lisków i wpisze tam gdzie trzeba cyfrę jeden to skład i tak przelatuje przez Lisków bez zatrzymania. Z kolei wpiszę cyfrę dwa jak to mają wszystkie osobówki to głupio to trochę wygląda że TLK z 13 wagonami na haku zatrzymuje się gdzieś w polach...
dp116:
Małe pytanie: w usterkach znajduje się tarcza Tm202. Ja jestem ślepy, czy takiego sygnalizatora nigdzie nie ma?
marek_n0:
Ta tarcza Tm202 to jest jako tarcza Tz1 na SPEDPOL-U.
dp116:
--- Cytat: marek_n0 w 25 Sierpień 2014, 13:51:32 ---Ta tarcza Tm202 to jest jako tarcza Tz1 na SPEDPOL-U.
--- Koniec cytatu ---
A, ok. Dzięki :)
MaKu:
--- Cytat: krzychu2407 w 25 Sierpień 2014, 12:05:03 ---No tak. Ale chodzi mi o to jeśli sam tworzę rozkład i w rubryce W4 wpiszę 0-nigdzie się nie zatrzymuje, 1-zatrzymuje się na większych stacjach, 2-zatrzymuje się wszędzie. Jeśli chodzi o Lisków i wpisze tam gdzie trzeba cyfrę jeden to skład i tak przelatuje przez Lisków bez zatrzymania. Z kolei wpiszę cyfrę dwa jak to mają wszystkie osobówki to głupio to trochę wygląda że TLK z 13 wagonami na haku zatrzymuje się gdzieś w polach...
--- Koniec cytatu ---
A muszą się zatrzymywać? Nie. Twórcy stwierdzili, że skoro zatrzymuje się w Testowie, nie ma sensu, by zatrzymały się w Liskowie.
Zresztą. Temat był już poruszany owego czasu.
Wielkość stacji nie oznacza wielkości pracy eksploatacyjnej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej