Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
Droznik:
--- Cytat: krzychu2407 w 25 Sierpień 2014, 12:05:03 ---No tak. Ale chodzi mi o to jeśli sam tworzę rozkład i w rubryce W4 wpiszę 0-nigdzie się nie zatrzymuje, 1-zatrzymuje się na większych stacjach, 2-zatrzymuje się wszędzie. Jeśli chodzi o Lisków i wpisze tam gdzie trzeba cyfrę jeden to skład i tak przelatuje przez Lisków bez zatrzymania. Z kolei wpiszę cyfrę dwa jak to mają wszystkie osobówki to głupio to trochę wygląda że TLK z 13 wagonami na haku zatrzymuje się gdzieś w polach...
--- Koniec cytatu ---
Sezonowy Kołobrzeg - Bielsko Biała/Przemyśl stacja Wrocław Mikołajów ostatnie wagony (sypialne) zatrzymują się na moście do peronów jakieś 15-30 metrów. Można? Można:)
Andrev:
--- Cytat: Droznik w 27 Sierpień 2014, 10:50:55 ---
--- Cytat: krzychu2407 w 25 Sierpień 2014, 12:05:03 ---No tak. Ale chodzi mi o to jeśli sam tworzę rozkład i w rubryce W4 wpiszę 0-nigdzie się nie zatrzymuje, 1-zatrzymuje się na większych stacjach, 2-zatrzymuje się wszędzie. Jeśli chodzi o Lisków i wpisze tam gdzie trzeba cyfrę jeden to skład i tak przelatuje przez Lisków bez zatrzymania. Z kolei wpiszę cyfrę dwa jak to mają wszystkie osobówki to głupio to trochę wygląda że TLK z 13 wagonami na haku zatrzymuje się gdzieś w polach...
--- Koniec cytatu ---
Sezonowy Kołobrzeg - Bielsko Biała/Przemyśl stacja Wrocław Mikołajów ostatnie wagony (sypialne) zatrzymują się na moście do peronów jakieś 15-30 metrów. Można? Można:)
--- Koniec cytatu ---
Ale tam w uwagach jest, że za podróżnych na peronach krótszych niż długość pociągu odpowiadają pracownicy PKP Intercity, więc luz.
piotrek_wiedenka:
Kolejny mały błędzik. Przy podawaniu semafora C na tor 2a i następnie semafora L na tor 2b ten pierwszy wyświetla sygnał S13 chociaż L wskazuje S9. C powinien wskazywać S11 czego nie ma w symulacji. Więcej w załączniku.
marek_n0:
A ja nie potwierdzam. Sprawdzałem i u mnie normalnie C wskazuje S11 a L wskazuje sygnał S9. Trzeba chyba wezwać komisje.
EN57-002:
W wersji Lisków 130813, gdy wyświetlę na sem.L zezwalający na 2b, przy następnym stój, to wychodzi S9, a na sem C na tor 2a wychodzi S11 więc się zgadza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej