Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (144/187) > >>

octanq:

--- Cytat: Mogort w 09 Sierpień 2014, 13:00:18 ---W głównym oknie programu brakuje mi paska zakładek z podglądem terenu/radiołącznością/rozkładem jazdy. Jak wiadomo uniemożliwia to prowadzenie ruchu, więc czy ktoś wie gdzie to się ukryło?

--- Koniec cytatu ---

U mnie (Win7) było to samo. Miałem wielkość czcionki systemowej 125%. Jeżeli masz tak samo, to zmień na 100%. (Prawym na pulpit>Rozdzielczość>Zmień wielkość tekstu...)

raziel1985:
Witam mam takie pytanko dlaczego nie moge utwierdzic drogi jak chce wypuscic pociag ktory odjezdza 0 06.03 wilamowice powiadomione droga ulozona a na semaforze nie moge podac sygnalu do jazdy pociagu. Prosze o pomoc.

jageer:
A rogatki zamknięte, blokada obsłużona, rozjazdy ułożone? Klikasz na przycisk od semafora, czy od semafora i tor? Bo może masz włączone przebiegowe nastawianie...

marek_n0:
Po zgłoszeniu  posterunkowi  (obojętnie, któremu) usterki na przejeździe, pociągi jadące od tego posterunku nie reagują na ograniczenia wprowadzone na danym przejeździe. Ale jeżeli przed przejazdem jest postawiona tarcza ostrzegawcza przejazdowa, która wskazuje sygnał Osp1, to pociągi zmniejszają prędkość do 20km/h. Podczas odwoływania usterki na przejeździe, który znajduje się na szlaku do/z Wilamowic
lub/i Liskowa Miasta wyskakuje błąd.

greg86:
Potwierdzam błąd z odwoływaniem, taki sam jak w poprzedniej wersji.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej