Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (148/187) > >>

DamDam:
Pokręcone to... A jak jest rozkład standartowy dla liskowa, to działają te wszystkie komunikaty i jaki jest skrót?  Nie mam zbytnio czasu na sprawdzanie tego, może ktoś akurat ma manewry na spedpolu. No i jeszcze jedna sprawa, ale przedawniona: jak trzeba było zrobić,  by poc. kończące bieg na Lr zmienialy tam numery (na rynku), a nie u nas na stacji (chodzi o wersje bez Lm).

MaKu:

--- Cytat: DamDam w 04 Październik 2014, 12:05:21 ---Pokręcone to... A jak jest rozkład standartowy dla liskowa, to działają te wszystkie komunikaty i jaki jest skrót?  Nie mam zbytnio czasu na sprawdzanie tego, może ktoś akurat ma manewry na spedpolu. No i jeszcze jedna sprawa, ale przedawniona: jak trzeba było zrobić,  by poc. kończące bieg na Lr zmienialy tam numery (na rynku), a nie u nas na stacji (chodzi o wersje bez Lm).

--- Koniec cytatu ---

Ale nie ma wersji bez Lm. obecna, obowiązującą wersja, to wersja z Rynkiem sterowanym i Lm jako następny posterunek.

DamDam:
Rozumiem. Ale, jaki trzeba zastosować skrót na wagonacha ( do  <skrót>),   by wagony na SPEDPOLU zmieniały wartości.
--- Cytat: DamDam w 04 Październik 2014, 12:05:21 --- No i jeszcze jedna sprawa, ale przedawniona: jak trzeba było zrobić,  by poc. kończące bieg na Lr zmienialy tam numery (na rynku), a nie u nas na stacji (chodzi o wersje bez Lm).

--- Koniec cytatu ---
Okej, za późno zadałem pytanie, ale tak z ciekawości co tam trzeba było wpisać?

MuNiO:
Witam.

Z czasem symulator dostaje zadyszki, system win7 praca w trybie zgodności win xp

EN57-002:

--- Cytat: MaKu w 04 Październik 2014, 20:07:51 ---Ale nie ma wersji bez Lm. obecna, obowiązującą wersja, to wersja z Rynkiem sterowanym i Lm jako następny posterunek.

--- Koniec cytatu ---
Jest i ma się dobrze, sam w nią nadal gram z własnym RJ (liskow130813). Właśnie, a kiedy będzie możliwość wgrania do wersji (liskow230714v4) własnego RJ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej