Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
melis:
--- Cytat: Cezar w 07 Sierpień 2014, 23:55:45 ---EDIT: Okej, wszystko już rozumiem ;) Wypróbowałem to w symulatorze ;)
--- Koniec cytatu ---
Witajcie. A ja właśnie nie za bardzo to rozumiem. Wypuszczając na Spedpol, drugi raz pytam o wolną, w którym momeńcie? Edit: Źle zinterpretowałem cytat. Tylko, że jak wyślę 7781 do Miasta, to on później nie wraca już na Spedpol :-[ Edycja: A jednka nie. Wraca jako 7780 z LM. Pytanie teraz czy luzaka wysyłam o tym samym numerze na LM?
EDycja: Ech nie dowidzący jestem:D już wszystkojasne. Wybaczcie.
melis:
Panowie i Panie głupie to może pytanie, ale co ja mam zrobić z 887059 drezyna z platformami? Wepchałem ją rano za wk14 i tak tam ślęczy nieszczęsna. Nigdzie info nie mogę znaleźć co do tej drezyny.
MaKu:
Drezyny i sieciowy przyjeżdżają ot tak. Możesz zamknąć tor i wysyłać "roba", lub co tylko chcesz.
Następne pytania odnośnie RJ, proszę umieszczać w odpowiednim dziale.
melis:
Witam. Mam aktualnie przyjazd 7780 na Spedpol. Jednak nie mogę utwierdzić przebiegu na X. Ręczne sterowanie też nie działa. Usterki są wyłączone. Wie ktoś dlaczego tak jest? Puściłem go na rozkaz S, ale i tarczy manewrowej nie mogę uruchomić.
taper:
Wyłącz przycisk nastawiania przebiegowego PK na środku pulpitu, a jeśli chcesz go stosować, to polecam poszukać na forum jak to się robi.
Sprawa druga, daj save'a, bo nie będziemy się bawić w zgaduj zgadule. Mogę jedynie zawnioskować do Administracji, by było to obowiązkiem zgłaszającego problemy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej