Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (152/187) > >>

melis:
Ależ kolego @taper, ja doskonale wiem jak używać nastawianie przebiegowe i właściwie tylko z niego korzystam. Kłopot występował także po wyłączeniu. Jednak wszystko wróciło do normy, gdy odprawiłem pociąg ze Spedpola. Save'a nie posiadam już bo nadpisałem całkiem niechcący. Jak się kłopot powtórzy, to zapiszę i wrzucę. Dodam że post 3 rogatki miał zamknięte, choć właściwie to niczego nie zmienia. Jeśli z debugowania, ktoś jest wstanie wychwycić tamten moment, to wrzucę aktualnego save'a.
--- Cytat: taper w 22 Październik 2014, 18:37:04 ---jeśli chcesz go stosować, to polecam poszukać na forum
--- Koniec cytatu ---
W dokumentacji jest to ładnie opisane.

taper:
Ja tam nie wiem czy wiesz. Sam sporo się naszukałem, by wiedzieć co i jak.

MaKu:

--- Cytat: taper w 22 Październik 2014, 18:37:04 ---Mogę jedynie zawnioskować do Administracji, by było to obowiązkiem zgłaszającego problemy.

--- Koniec cytatu ---

A my wnioskujemy do użytkowników, o zapoznanie się z regulaminem forum, szczególnie pkt. 5
Oraz z dokumentacją symulatora oraz dokumentacją specyfiki posterunku.

MuNiO:

--- Cytat: melis w 22 Październik 2014, 08:45:25 ---Witam. Mam aktualnie przyjazd 7780 na Spedpol. Jednak nie mogę utwierdzić przebiegu na X. Ręczne sterowanie też nie działa. Usterki są wyłączone. Wie ktoś dlaczego tak jest? Puściłem go na rozkaz S, ale i tarczy manewrowej nie mogę uruchomić.

--- Koniec cytatu ---

Potwierdzam,mam ten sam problem. Sav-a nie posiadam już

melis:
To się u mnie stało tylko przy 1wszym wjeździe na Spedpol. Potem już wszystko było ok. Uruchomię od nowa i zaczekam na tego 7780.
Edit: tym razem wszystko przebiegło ok, tak więc nie wiem co wtedy się stało. Wszystkie przebiegi ustalały się poprawnie, oprócz X. Nosz qrde, że tego save'a nie zachowałem! >:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej