Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)

Lisków - Dyskusja (archiwalne)

<< < (18/187) > >>

Pr1:

--- Cytuj ---a Wy to nie macie większych problemów?
--- Koniec cytatu ---
Ja jakoś na szczęście jeszcze nie mam.

Mój sposób: ISDR z Liskowa daje rozkaz S na tamten semafor,a mech ma go za idiotę i zgłasza do PLK-i  ;D
Twój sposób: ISDR z Liskowa wyjmuje różczkę "Abrakadabra pociąg znikus-migus"  ;D

AI trzeba jakoś oszukać, a że jest tu błąd to właśnie staramy się jego w jakiś możliwy sposób obejść, żeby wyprawić pociąg (ewentualnie pozbyć się go z Ls).  ;)

Ja osobiście wolę wyprawić pociąg [co prawda z nieprzepisową S-ką], niż usunąć go ze stacji.

jageer:
Stawiając sema A utwierdza się dodatkowo rozjazd: 9ab, 9cd i 10 :D  Nie mówiąc o wjeździe z tefamy, że jak obrócimy 1/2 to wjazd wygasa :D

brian-82:
Easy man.
Spokojnie. Roboty przy Liskowie trwają. W tym totalna roz.....a tzn. robienie porządków w uzależnieniach. Mateu i ja robimy co w naszej mocy (ja może trochę mniej ;) ).
Tak przy okazji to Lisków się rozrasta, tak że go wręcz nie poznacie.

MaKu:
Jak to?!Jeszcze uzależnień nie porobiliście?! Przecież to godzinka roboty i po wszystkim. No Panowie. Tak gadać nie będziemy! :>

jageer:

--- Cytat: brian-82 w 26 Listopad 2012, 07:51:21 ---Easy man.
Spokojnie. Roboty przy Liskowie trwają. W tym totalna roz.....a tzn. robienie porządków w uzależnieniach. Mateu i ja robimy co w naszej mocy (ja może trochę mniej ;) ).
Tak przy okazji to Lisków się rozrasta, tak że go wręcz nie poznacie.

--- Koniec cytatu ---

No pewno, że easy ;) w końcu to posterunek PLK więc takie rzeczy są na porządku dziennym :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej