Forum Główne > Lisków (stara wersja symulatora)
Lisków - Dyskusja (archiwalne)
melis:
@EN57-002 masz rację. W Testowie chyba tak było, że nie ujęty w RJ, nie był potwierdzany przez posterunek SKP?
jageer:
--- Cytat: krzys34957 w 19 Marzec 2015, 21:03:01 ---Hejka wszystkim mam pytanie po wjeździe towara zablokował mi się blok od wilamowic i nie mogę go zwolnić jak go można naprawić proszę o pomoc z góry dziękuje
--- Koniec cytatu ---
Raczej się odblokował. To Tęcza zablokowała, więc u nas się odblokował. Po zwolnieniu "zastawki" (lampka przy KoW) powinien dać się zablokować, chyba, że jechałeś na niezorganizowany przebieg (Sz lub rozkaz).
czarek.bl:
Próbowałem tym sposobem odblokować o którym pisaliście wyżej ale to nic nie daje. Mam jeszcze pytanko jak wpuścić skład z toru niewłaściwego bo semafor nie chce wyświetlić wolnej.
melis:
Z nie właściwego tzn, którego i na który? Wciśnij wpierw SKP z shiftem i następnie KoW. Blokada zostanie zwolniona. Ustawione masz nastawianie przebiegowe?
Paweł Piotr:
--- Cytat: jageer w 20 Marzec 2015, 20:06:11 ---
--- Cytat: krzys34957 w 19 Marzec 2015, 21:03:01 ---Hejka wszystkim mam pytanie po wjeździe towara zablokował mi się blok od wilamowic i nie mogę go zwolnić jak go można naprawić proszę o pomoc z góry dziękuje
--- Koniec cytatu ---
Raczej się odblokował. To Tęcza zablokowała, więc u nas się odblokował. Po zwolnieniu "zastawki" (lampka przy KoW) powinien dać się zablokować, chyba, że jechałeś na niezorganizowany przebieg (Sz lub rozkaz).
--- Koniec cytatu ---
Jest taki czarodziejski przycisk dKoW...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej